Vordingborg i nul-løsning

FODBOLD Også efter 1-1 kampen i sæsonpremieren mod Ørslev kunne Vordingborgmandskabet efter sæsonens anden turneringskamp igen sætte et enkelt point ind på kontoen.
På Korsør Stadion rakte anstrengelserne til 0-0 mod et uhyre defensivt orienteret mandskab fra FC Storebælt.
- Jeg har sjældent set et så ualmindeligt defensivt hold, FC Storebælt stod jo nærmest med alle 11 mand placeret 15 meter nede på deres egen banehalvdel, fortæller Vordingborgtræner Bjarne Jensen, som overværede en mål og chancefattig kamp.
Gæsterne formåede ikke at dirke forsvaret op og hjemmeholdet tilspillede sig heller ikke nævneværdige chancer. Tættest på en sejr var dog FC Storebælt, som i slutningen af kampen så et frisparksforsøg prelle af på opstanderen.
- Vi leverede også en godkendt defensiv præstation, for FC Storebælt var absolut ikke et dårligt hold, så det er ok at få et point med hjem, fortæller Bjarne Jensen, der også kan glæde sig over, at hans mandskab fortsætter som ubesejret i sæsonen.
Dennis Kølle, som ikke var med i sæsonens første kamp mod Ørslev, var tilbage i startopstillingen og den rutinerede spiller viste det store overblik på midtbanen.
- Vi fik Dennis Jensen skadet og Dennis Kølle overtog pladsen i det centrale forsvar og det gjorde han godt, fortæller Bjarne Jensen, som også fremhæver banens bedste, Jeppe Jørgensen, samt Thomas Hebo Hansen.

Serie 2: FC Storebælt - Vordingborg IF 0-0.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar