Thomas Brix (tv.) og Jan Staugård er blev partnere i Vordingborg Autohandel, der har planer om at rykke til nyt ved Afkørsel 41. Foto: Michael Thønnings

Vordingborg Autohandel rykker til nyt på Afkørsel 41

Vordingborg Autohandel har købt grund ved Afkørsel 41 og rykker dertil i et spritnyt bilhus, så hurtigt det er muligt.

Motor Der sker ting og sager for Vordingborg Autohandel, der i en årrække har ligget på den lille stikvej Hasselvænget i Nyråd.
- Vi har købt en grund ude ved Afkørsel 41 - på den anden side af rundkørslen, hvor vi har planer om at rykke ud, siger indehaver Thomas Brix.
Grunden er på 5.000 kvadratmeter og cirka dobbelt så stor som den nuværende, så der skulle blive fin plads til flere biler.
- Det giver en bedre mulighed for, at folk kan se bilerne. Der kommer rigtig mange forbi der, så det er en rigtig god placering for os og giver nogle gode synergier, fortæller Thomas Brix.
Hidtil har det meste været kendere og folk der kendte til firmaet i forvejen, der kom forbi, men med den nye placering bliver der også plads til strøgkunder.
Hvornår de rykker ind, afhænger dog lidt af byggeprocessen - og hvor hurtigt kommunen får udbygget vejen i området, der hører til den nyeste del af erhvervsområdet.
- Men vi er klar, når det er, siger Thomas Brix, der forestiller sig at de tidligst er klar med et nyt bilhus i 2019.
- Men det bliver fint og vi passer godt ind og kommer til at ligge lige overfor en vaskehal og tanken, fortæller han.
Firmaet beskæftiger sig især med import at biler i luksusklassen og forskellige former for leasing, der passer både til privat og erhverv, og det er planen at fortsætte konceptet fra adressen på Hasselvænget 24 og så snart som muligt, fra Afkørsel 41.

 

 

Jan Staugaard bliver ny partner hos Autohandel

Efter 21 år som salgschef i Næstved, er Jan Staugård blevet partner i Vordingborg Autohandel.

Motor - Jeg har slået mig sammen med Thomas (Brix, red.), fortæller Jan Staugård, der er blevet ny partner i Vordingborg Autohandel i Nyråd.
- Jeg har været hos Folkevogn i Næstved i 21 år, men kender Thomas Brix og har gjort det side 2002, og vi blev enige om at det var en god idé, siger Jan Staugård, der har fået biler ind fra barnsben. Hans forældre driver nemlig en VW-forhandler på Fyn og han har altid været i branchen.
Skiftet er så småt sket efter årsskiftet og umiddelbart betyder det ikke de store ændringer for forretningen, der stadig vil arbejde med leasing, samt salg og import. Dog skal der købes lidt ekstra biler ind nu her og det er de småt gået i gang med. 
Derudover er planen at de vil lave mere kommissionssalg, hvor de tager biler ind og sælger dem for folk mod kommission.
Og så er der lagt an til store udvidelsesplaner, men det kan du læse her ved siden af.
Privat har Jan Staugård været bosiddende i Lundby gennem de seneste 21 år.

Thomas Brix (tv.) og Jan Staugård er blev partnere i Vordingborg Autohandel, der har planer om at rykke til nyt ved Afkørsel 41. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar