Brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev kaldt til brand midt i nytårsfestlighederne. (Foto: Mads Sørensen)

Vildfaren raket satte ild til campingvogn

Nytårsaften kl. 22, blev Midt- og Sydsjællands Brand & Redning kaldt til bygningsbrand på Ornebjergvej 15 ved Vordingborg.
Brandvæsenet var hurtigt fremme på stedet hvor de kunne konstatere at det ikke drejede sig om en bygning, men om en ældre campingvogn tæt på en villa.

Ifølge vagtchef Ole Hald fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, var en vildfaren raket årsag til branden i campingvognen.

En forbipasserende billist opdagede branden fra landevejen mellem Ørslev og Vordingborg, og tilkaldte brandvæsenet.

Brandfolkene ankom hurtigt til stedet hvor en større nytårsfest var i gang, og fik slukket ilden.
Samtidig kunne brandmand Michael Larsen fejre sin tur nummer 100 i 2017, på denne årets sidste dag.

Brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev kaldt til brand midt i nytårsfestlighederne. (Foto: Mads Sørensen)

Flammerne i campingvognen i baghaven kunne kun skimtes fra Ornebjergvej hvor billedet er taget, men var tydelige fra den nærliggende Landevej. (Foto: Mads Sørensen)

Brandmand Michael Larsen (bagerst med kasket) kunne fejre sin tur nummer 100 i år 2017. Efter endt indsats stillede de øvrige medlemmer af vagthold nr. 2 op til ære for fotografen. (Foto: Mads Sørensen)

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar