Vild succes til løvernes wienerfest

Jens Peter Hansen måtte spille Radetzky-marchen to gange til wienerkoncerten i Vordingborg Kirke - folk ville ikke gå hjem...

 

 

Koncerten varede lidt over to timer, men folk blev ved at klappe efter ekstranumre så Jens Peter Hansen og hans Wienerorkester måtte spille den berømte Radetzky-march to gange, før jublen og klapsalverne gjaldede til slut til lørdagens koncert i Vor Frue Kirke i Vordingborg.

Det var Lions Vordingborg der stod bag arrangementet, der blev afviklet for første gang og  Jens Peter Hansen bød selv velkommen til koncerten, der også var en genrejsning af orkestret, der har holdt en lille pause, men stillede i stærkeste opstilling med blandt andre lokalkendinge som Pia Dahl på altfløjte, Erik Arnsted på trompet og Asta Stidsen og Silas Lohmann på klaver og saxofon.

Jens Peter Hansens Wienerorkester startede i 2015, hvor der blandt andet blev spillet wienermusik i Fanefjord kirke og orkesteret er en blanding af lokale musikere og spillemænd. 

Til søndagens koncert var det en blanding af nyt og gammelt musik og blandt andet havde de unge Asta Stidsen og Silas Lohmann fået lidt  Moonjam med på programmet og spillede fire numre fra pladen Songs for saxophone.

 

 

Klik her og se flere billeder fra koncerten

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar