• www.henriks-hvidevarer.dk

Lillian Breitenstein arrangerer en hyggelig danseaften med jitterbug og 50’ermusik for alle, der har lyst. Foto: Michael Thønnings

Vild med jitterbug og 50’er-dans

Alle der kan lide at danse indbydes til stort arrangement den 16. februar.

 

 

Dans - Vi starter med at introducere til jitterbug - bare en halv times tid - og så er det ellers fest med 50’er- og 60’er-musik, fortæller Lillian Breitenstein, der er professionel danseinstruktør og nu for anden gang indbyder til et stort hyggeligt dansearrangement på Pilevej 3 i Stege.

Denne gang foregår den 16. februar fra klokken 19 til 24, hvor alle er velkomne.

Således kan man både komme med en dansepartner - eller som sig selv. Det eneste der kræves er, at man har lysr til at danse. Opvisning og fif, vil Lillian og hendes makker Eddie Pedersen, der  har flere mestreskaber bag sig, stå for,  men kernen er hyggen  omkring dansen og muskken.

Inspirationen kommer fra Solrød, hvor der hver måned møder omkring 150 mennesker op til lignende danse aftener, og håbet er at man kan gøre noget lignende lokalt, hvor der dog kun er plads til 50-60 dansegæster.

- Vi har prøvet før og det gik godt. Hvis det bliver en succes, så kan det være i fortsæter og laver det som et fast månedligt arrangement, fortæller hun.

Man kan tilmelde sig på telefon 20 95 43 71.    Mith

Lillian Breitenstein arrangerer en hyggelig danseaften med jitterbug og 50’ermusik for alle, der har lyst. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar