• www.henriks-hvidevarer.dk

Vokan19 udstiller i det tidligere rådhus i Langebæk indtil 30. august. Foto: Mille Holst

Værker flytter til Langebæk

Vokan19s udstilling i Algade er rykket til gangene på kommunens Teknik og Miljøafdeling i Langebæk.

Langebæk Danmarks længste kunstudstilling er rykket ud af Algades butikker og ind på Vordingborg kommunes Teknik og Miljøafdeling i Langebæk nviteret af stedets kunstforening Tom K. Her blev afholdt reception i sidste uge, og nåede du ikke at se de mange billeder i Algade, er muligheden der nu på det tidligere rådhus’ gange og kantine, hvor de kan ses i åbningstiden frem til 30. august.
Peter Munck Petersen bød som formand for Vokan19, der står bag den oprindelige udstilling, velkommen i det gamle rådhus og brugte anledningen til at opsummere, hvordan det er gået med Danmarks længste udstilling.
- En butik har bedt kunstneren om fremover at stå for deres udstillinger, en anden har bedt kunstneren om at dekorere noget gavepapir, sagde peter Munck Petersen blandt andet og glædede sig over, at kunstnerne således også selv har fået noget ud af at udstille i butikkerne.
Efter en velkomst også ved Tom Ks bestyrelse var der rundvisning på det tidliegre rådhus, hvor hver enkelt kunstner fortalte om sit billede og baggrunden for det.

Vokan19 udstiller i det tidligere rådhus i Langebæk indtil 30. august. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar