De gamle sømænd var i deres es på scenen. Foto: Klaus Lohmann

TV-SYDTID: Sømænd og syngepiger

Sømænd og syngepiger gjorde fredag aften særlig festlig, da Vordingborg Viseforening inviterede til sang i Kulturarkaden.

Vordingborg Vordingborg Viseforening mødes omkring seks gange om året til forskellige arrangementer - udover de gange, hvor de tager ud og synger på områdets plejehjem. Da foreningen i fredags indbød til festligt arrangement på Kulturarkaden i selskab med sømænd og syngepiger trak det godt 90 sangglade tilskuere af huse.  Mens de optrædende sømænd og syngepiger optråpdte med viser fra scenen, sang publikum lystigt med fra salen.
- Der er en stemning hver gang og folk synger med og skråler, fortæller Tenna jensen fra Vordingborg Viseforening til Sydsjællands Tidende. 
- Du kan ikke være sur, når du synger. Du kan kun være glad, og det er vi, siger hun og fortæller, at der altid er lige stor opbakning til foreningens arrangementer, hvis fremmøde altid ligger omkring de 100 personer.

 

Se TV-SYDTIDs indslag fra aftenen herunder.
Og se flere billeder i galleriet.

De gamle sømænd var i deres es på scenen. Foto: Klaus Lohmann

Tenna Jensen fra Vordingborg Viseforening. Foto: Klaus Lohmann

Godt 90 sangglade deltagere var mødt op, da Vordingborg Viseforening i fredags havde arrangement med syngende sømænd og visedamer. Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar