I dag gælder det Lars Lilholt PR-foto

Tirsdag i festugen er dansk pop og syng med

Dagens festuge program? Her er det...

 

AURA

Tirsdag klokken 19.30, Slotstorvet

Vordingborg Festuge 32-år, tre album, infight med millionær-ekskæresten og et kunstnernavn og en lyd, der klinger internationalt.

Der sker noget for danske Aura Dione med de rejsende rødder, som nu også får debut på Festugen. Her bliver det forventligt det nye album ”Cant steal the music”, der bliver udgangspunktet, og det meget personlige album bygger på personlige historier.

- ”Can’t Steal the Music” er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange, siger Aura slev om sit album.

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som I Will Love You Monday og Geronimo og Song for Sophie og mon ikke de bliver luftet på den store scene?

 

LARS LILHOLT

Mandag klokken 22.00, Slotstorvet

Vordingborg Festuge Fra de dybeste jyske kalkgruber fødtes ”De lyse nætter Orkester” og de rejste over vandet til kongens by, Vordingborg, hvor de på slottets torv hev Kræstens fiol frem og kaldte det kærlighed.

Legenden Lars Lilholt er tilbage med sit syv mand store band, der ved hvordan en koncert skal leveres. Det har de gjort siden begyndelsen for 35 år siden, om end sammensætningen er blevet løbende forynget gennem årene, med Lars selv og guitaristen Gert Vincent, som de eneste oprindelige band-itter.

Vi behøver vel ikke skrive mere, andet end at sige at der altid bliver spillet sange fra de gamle plader, men også fra den, der for nylig blev sendt på gaden. Hej Ho - og pas nu på Jens Langkniv.

 

 

I dag gælder det Lars Lilholt PR-foto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar