Tennisdag gav mange nye medlemmer

40 nye medlemmer kom der hos Vordingborg Tennisklub efter den i avisen omtalte tennisdag i april.

 

Vordingborg Tennisklub har haft god succes med deres medlemshvervning. Først af unge på skolerne og senest i forbindelse med tennissportens dag, som Sydsjællands Tidende skrev om i april.
- Der kom faktisk 40 nye medlemmer, der fulgte kurset otte uger og holdt ved. Flere af dem har også tilmeldet sig ekstra træningshold, så det er vi rigtig glade for fortæller træner Erling Juel Nielsen.
Han fortalte her i avisen om deres nye tiltag i forbindelse med tennisportens dag, hvor man kunne komme ned og prøve den gule bold af, og både få ketcher og en erfaren tennismentor med på sidelinien i den første tid. På den måde behøvede man ikke at være alene og man kunne komme fint og trygt i gang.
Og det faldt altså i god jord, hos de nye medlemmer, der kan benytte sig af både baner og tilbud om sociale arrangementer, som er en væsentlig del af klubben, der har den fordel, at der stort set altid er en ledig bane.
- De nye medlemmer er mellem 20 og 60 år, så der er god spredning, siger Erling Juel Nielsen der i tidligere på sommeren havde tennisskole, hvor et af klubbens nye talenter - den argentinske udvekslingsstudent Emilio - også lærte fra sig, til nogle af klubbens måske kommende talenter.

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar