• www.henriks-hvidevarer.dk

Sydsjællands Tidende - Danmarks bedste ugeavis

Sydsjællands Tidende modtog i går aftes to priser - deriblandt hovedprisen - da Ugeavisernes Årspris 2014 blev uddelt i Kolding.

Vores lokale avis, var i skarp konkurrence med aviser fra hele landet, men fagjuryen, mente altså at to ud af i alt ti priser, skulle til Sydsjælland.

- Det er fantastisk dejligt, at få den anerkendelse fra hele avisbranchen. Der er rigtig mange gode lokale aviser rundt om i landet, så at vi har modtoget to priser, er helt fantastisk, siger redaktør Michael Thønnings.

- Men det er også en helt speciel avis. Vi er ikke ejet af store mediekoncerner og vi har ikke masser af penge i ryggen. Vi er os selv. Vi er en lille - helt lokal - avis, og vi brænder for at levere godt læsestof og vigtige informationer til og fra vores område. Det er dejligt, at der bliver sat pris på det, siger han.

Redaktør Michael Thønnings og journalist Mille Holst, var med i Kolding, for at modtage priserne.

Der uddeles guld, sølv og bronze i tre kategorier: "Bedste feature", "Nyheder" og "Ideer/initiativer".

Derudover uddeles hovedprisen - "Ugeavisernes Specialpris"

Sydsjællands Tidende modtog guld i "feature"-kategorien, for vores artikler om Storstrømsbroen og kampen om arbejdspladserne i serien "Bro til Fremtiden", mens Specialprisen er tildelt for avisens redaktionelle udvikling, med særlig ros for artiklerne i serien "Udsigt til Vindmøller" og dem om Storstrømsbroen.

Avisen har en lang og stolt historie, der kan formentlig spores tilbage til 1852, og i sin nuværende form er Sydsjællands Tidende udkommet siden 1924 og har været ejet af Centraltrykkeriet ved familien Schomann siden 1934.  

 

Læs også fagbladet Journalistens artikel om prisoverrækkelsen

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar