• www.henriks-hvidevarer.dk

De nye boliger, der i første omgang er til de italienske brobyggere og siden til ungdomsboliger, kommer til at ligge umiddelbart øst for Kulturarkaden. Arkivfoto: Klaus Lohmann

Sydhavnen får 64 nye boliger

Kiss Development opfører 64 boliger til de italienske brobyggere på Sydhavnen i Vordingborg. De forventes klar til indflytning allerede i starten af 2019.

Vordingborg En stor del af de italienske brobyggere, som skal være med til opførelsen af den nye Storstrømsbro kommer til at bo i nyopførte boliger i Vordingborg Sydhavn fremfor som oprindelig planlagt i en skurby på Masnedø.
Det er Udviklings- og ejendomsselskabet Kiss Development som går i gang med at bygge boliger til en del af de mange italienske broarbejdere, som fra nytår begynder på opførelsen af den nye Storstrømsbro.
64 nye boliger
I alt bliver der i løbet af få måneder opført 64 boliger med plads til op til 128 personer på Sydhavnen i Vordingborg umiddelbart øst for Kulturarkaden. De første boliger forventes at stå indflytningsklar  i begyndelsen af 2019.
Boligerne bliver opført som fire såkaldte punkthuse, der består af mindre boligenheder bygget sammen omkring et fælles gårdhaveareal. Boligerne bliver på godt 20 kvadratmeter og har eget toilet og bad. De kan indrettes på flere forskellige måder, alt efter om der skal bo en eller to personer i dem. I tilknytning til de fire punkthuse bliver endvidere opført et stort fælleshus med vaskeri, stort køkken og en spisesal med plads til 100 spisende gæster.

Senere ungdomsboliger
Når arbejdet med den nye Storstrømsbro er færdigt - efter planen i 2023 – forventer Michael Eskildsen fra Kiss Development, at boligerne vil kunne benyttes til ungdomsboliger eller ombygges til mindre lejligheder på 40-45 kvadratmeter.

De nye boliger, der i første omgang er til de italienske brobyggere og siden til ungdomsboliger, kommer til at ligge umiddelbart øst for Kulturarkaden. Arkivfoto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar