Over 50 nybegyndere var mødt op for at prøve salsa-talenterne af ved torsdagens prøvetime i Stensveds ny danselokaler. I front Jens Christian Jensen og Birgitta Lehtiniemi. Foto: Mads Sørensen

Stensved er salsa’ens nye by

Torsdag 11. januar så Stensved nye salsa-skole for første gang dagens lys, da Birgitta Lehtiniemi og Jens Christian Jensen inviterede til gratis prøvetime.

Stensved De to salsadansere Birgitta Lehtiniemi og Jens Christian Jensen kender hinanden fra Næstved, hvor de har dannet danse-par det seneste år. Parret savnede muligheder for at dyrke deres pardans i Vordingborg området og i efteråret startede de deres første salsa-hold i Vordingborg. 
Holdet var en stor succes, og parret er nu flyttet til nye lokaler i deres eget regi i Stensved. 
Torsdagens dansetime var samtidig første salsa-lektion for de godt 50 fremmødte, der fyldte de nye danselokaler, der er nabo til Rema 1000.
Lokalerne har tidligere huset både bank og pizzaria, men med et nyt gulv er det blevet et passende træningslokale til den cubanske salsa. Finske Birgitta Lehtiniemi har boet i Danmark i mere end 20 år, mens Jens Christian Jensen har en fortid som købmand igennem 35 år i de tilstødende lokaler. Sammen har makkerparret knap 10 års erfaring med cubansk salsa og håber, at andre kan få glæde af det, når de har valgt at dele ud af deres interesse. 
- Det er kun skæg og ballade, siger Jens Christian Jensen begejstret og tilføjer: 
- Det er ikke noget vi skal leve af. 
Der er rig mulighed for at dyrke salsa i Stensved. Begynderholdet fortsætter hver torsdag klokken 18.30-19.30, og holdet med lettere øvede, danser videre fra klokken 19.30. Både par og singler er velkomne. 

Over 50 nybegyndere var mødt op for at prøve salsa-talenterne af ved torsdagens prøvetime i Stensveds ny danselokaler. I front Jens Christian Jensen og Birgitta Lehtiniemi. Foto: Mads Sørensen

Jens Christian Jensen og Birgitta Lehtiniemi. Foto: Mads Sørensen

...og endelig blev de fremmødte klar til at danse selv. Foto: Mads Sørensen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar