Pedel Claudio Leal og pædagog Anette Lind viser den nye hjertestarter på Rudolf Steinerskolen i Vordingborg frem. Foto: Mille Holst

Steinerskolen har fået sin egen hjertestarter

Rudolf Steinerskolen i Vordingborg har vundet en hjertestarter gennem Hjerteforeningen. Det glæder skolens medarbejdere.

Vordingborg Rudolf Steinerskolen i Vordingborg deltog i april i Hjerteforeningens landsindsamling i håb om at skaffe penge nok til at skolen kunne få sin egen hjertestarter. Det lykkedes ikke, men efterfølgende deltog skolen i lodtrækningen om en hjertestarter og her var heldet med skolen. I sidste uge blev en helt ny hjertestarter sat op foran skolens hovedindgang ud mod Orevej. Her er den lettilgængelig for både skolens medarbejdere, forældre og naboer, hvis behovet skulle opstå. Desuden kan den findes via Trygfondens app.
Skolens ansatte har været på kursus og ved, hvordan hjertestarteren bruges, og de vil løbende blive tilbudt førstehjælpskurser, fortæller Anette Lind fra Rudolf Steinerskolen. 
- Måske skal de store klasser også lære at bruge den, fortsætter hun.
Endnu har der ikke været behov for en hjertestarter på Steinerskolen, og Anette Lind håber heller aldrig at det sker, men det giver tryghed, at den er der.
- Vi er en stor skole med omkring 300 børn og der kommer forældre og bedsteforældre og henter; og 40-50 ansatte, og vi bliver ikke yngre, siger Annette Lind, der, når så mange mennesker har deres daglige gang på stedet, gerne vil give den ekstra tryghed, en hjertestarter kan give.

Pedel Claudio Leal og pædagog Anette Lind viser den nye hjertestarter på Rudolf Steinerskolen i Vordingborg frem. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar