Stars’ leder stopper

Andreas Linsdell fratræder ved udgangen af november sin stilling som spillestedschef for Stars i Vordingborg.

 

For udenforstående er meldingen om, at spillestedsleder på Stars, Andreas Linsdell, har opsagt sin stilling kommet som et chok. Men Andreas selv har overvejet mulighederne gennem flere måneder og talt med sin bestyrelse herom.
- Jeg har aldrig kunnet se mig selv i en stilling gennem så mange år, så nu laver jeg et tilrettelagt benspænd for mig selv, fortæller Andreas Linsdell, der tiltrådte stillingen i januar 2008, og gennem årene har haft ansvaret for mere end 1.000 koncerter og kulturelle begivenheder på Stars.
- Det er ikke godt at sidde der så længe, slet ikke når man repræsenterer en vital kulturinstitution, der skal forandre sig. Jeg vil ikke blive to år for meget. Jeg løber på pumperne. Skal jeg hel ud af det her, og skal Stars fortsat udvikles, så skal det være nu, fortsætter han og glæder sig over at han kan stoppe i fuld kontrol og medarbejderne gradvist sættes ind i hans arbejde.
- Alle der er tæt på mig ved at jeg har Starsblod i årerne, og den her beslutning er den
sværeste jeg nogensinde har stået over for, men jeg mener at tiden er rigtig både for Stars og for mig selv, og jeg ser frem til at kaste mig ud i nye udfordringer, siger spillestedschefen.
Andreas har i sin tid sat en række positive aftryk på spillestedet, og hans visioner, kreativitet og store personlige engagement har i høj grad fastholdt en positiv udvikling for spillestedet, skriver Stars selv i en pressemeddelelse.

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar