• www.henriks-hvidevarer.dk

Stafet For Livet overgår første år - og er kommet for at blive

Stafet For Livet har på sit andet leveår overgået sidste års resultat med næsten 60.000 kroner. Formand for stafetten, Gabrielle Hebo, er yderst begejstret over resultatet.   


- Det gik helt fanstisk. Vi nåede op på 1.165 deltagere i alt mod sidste års omkring 1000, fortæller Gabrielle Hebo, der er formand for Stafet For Livet. 

Resulterne blev klarlagt forrige uge, og de overrasker arrangørerne positivt. 

- Evalueringsskemaerne kom med ros, ros og ros. Det var om både programmet og pladsens opbygning, og der var også lyskæder i år. Toiletforholdene fik vi særligt meget ros for. Det var en ting, vi havde investeret ekstra i denne gang, fortæller formanden. 

Hvad angår overskud lykkedes det at indsamle omkring 209.000 første år. 

- I år runder vi 268.000, så det er vi meget stolte af. Især fordi havde investeret en del i gode toiletforhold, og det er ikke helt i den billige ende, så resultatet er vi super tilfredse med, siger Gabrielle Hebo og peger på, at 97 procent af deltagerne, der har givet besvarelser, kommer næste år. 

- Det kan man selvfølgelig ikke regne helt med, men det er et rigtig godt udgangspunkt, siger hun. 

 

Rykker en uge baglæns

Næste års Stafet For Livet er 18.-19. juni næste år.

- Fordi skolerne rykker deres ferie, må vi rykke en uge bagud til uge 24, oplyser formanden og nævner er ikke sen til at give alle deltagerne et skulderklap. 

- Det er en fælles ros. Vi kan ikke gøre det uden deltagere og omvendt. Det er helt sikkert et arrangement, der er kommet for at blive - med stort engagement fra de lokale.

28. oktober klokken 19 holder vi infomøde for frivillige på produktionskolen Strømmen på Langøvej i Vordingborg. 

 
Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar