Grillbarens interiør var hemmeligt, men man kunne ane julepynt. I filmen står en juletræssælger bag grillen nær det store juletræ, som fik lov at blive stående af hensyn til filmens handling.

Skuespillere grillet

Grillbaren og torvet var i sidste uge omdrejningspunktet for Ninna-optagelserne. 

 

Præstø - Vi rydder grillen om fire timer og tømmer den for lyserødt julepynt og mærkelige blinkende lygter, siger producer Jonas Koop, da avisen møder ham i Menys frokostrum, hvor Ninna-filmholdet i sidste uge havde fået lov at bruge - ved siden af Torve Grillen på Præstøs torv. 

- Ejeren har lejet grillen ud til os, og vi har i løbet af de sidste par uger malet den lyserød indeni, siger produceren og retter en stor tak til Meny for deres hjælp. Om status med handlingsforløbet fortæller han:

- Ninna har et lille opgør med sin kæreste, og så arbejder hun på grillen, hvor hun har snakke med stamkunden Verner om, hvad man gør, når børn bliver voksen.

- Og han drikker altid blå sodavand, indskyder skuespiller Christian Halken, der har pause i frokostrummet. 

- Han er enkemand og en ensom ældre herre. Det er derfor, han hænger ud i grillen. Udover at være Ninnas bedstre ve, er han nærmest en slags reservefar for hende og forsøger at beskytte hende, fortæller ”Verner”, som også er med i en den lokale latterklub. 

- Verner har simpelthen valgt at være glad, smiler Christian Halken, som er vild med filmprojektet. 

- Det er fantastisk med en lokal film, og Susannes manuskript er originalt. Det er anarkistisk og ligner ikke typiske danske film. Og så er det et smukt område. Jeg bor på Hotel Frederiksminde, sikken sted, sagde skuespilleren, inden det blev hans tur til at gå i garderoben og forvandle sig til Verner. 

 

 

Grillbarens interiør var hemmeligt, men man kunne ane julepynt. I filmen står en juletræssælger bag grillen nær det store juletræ, som fik lov at blive stående af hensyn til filmens handling.

Christian Halken spiller Ninnas ven Verner - en stamkunde i grillbaren, hvor Ninna arbejder.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar