På Prins Jørgens Allé åbner hårde hvidevarekæden Skousen butik i midten af april. Foto: Mille Holst

Skousen vender tilbage til Vordingborg

Hvidevarekæden Skousen åbner igen butik i Vordingborg. Det sker i midten af april, hvor dørene slås op på adressen Prins Jørgens Allé 3.

Vordingborg I midten af april vender hvidevarekæden Skousen tilbage til Vordingborg.
Den nye butik kommer til at ligge i Prins Jørgens butikscenter på Prins Jørgens Allé 3.
- Skousen har været interesseret i at komme hertil i et helt år, men jeg havde jo Henrik (Henriks Hvidevarer, red.), så det kunne ikke blive til noget, fortæller udlejer Hans Erik Poulsen, der i det hele taget har oplevet stor interesse for lokalet siden det 1. marts blev tomt.
- Der er en vældig efterspørgsel på butikken her i centret. De har byens bedste beliggenhed ved siden af dagligvarebutikkerne, mener Hans Erik Poulsen, der altså nu har landet en aftale med Skousen, der begynder at indrette butikken i påsken.

Lokal som butiksbestyrer
Skousen i Vordingborg er ejet af Gustan Niels Aller og Christian Niels Petersen, der allerede ejer en Skousenbutik i henholdsvis Kokkedal og Roskilde, samt Jesper Pedersen, som bliver den daglige leder af butikken i Vordingborg.
- Jeg har været i hvidevarebranchen i 17 år og været butikschef i forskellige kæder, blandt andet Punkt 1 og Elgiganten, fortæller Jesper Pedersen til Sydsjællands Tidende og glæder sig til nu at arbejde for Skousen.

På Prins Jørgens Allé åbner hårde hvidevarekæden Skousen butik i midten af april. Foto: Mille Holst

Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar