I midten Gerda Krog - den nye ejer af Din Skobutik - og hendes to kollegaer Helle Nielsen (tv.) og Mette Sømme. Foto: Brian Romberg

Skobutik har skiftet hænder

Gerda Krog er den nye ejer af Din Skobutik, der således får et lokalt og i forvejen kendt ansigt bag roret. Mandag fejrede hun og kollegaerne overtagelsen med reception. 

 

Vordingborg ”Er I ved at lukke? Hvad skal der ske?” 

De nysgerrige spørgsmål har været mange i de seneste uger kan Gerda Krog godt fortælle. Hun er den nye ejer af Din Skobutik, som hun 1. februar har overtaget efter Erik Stage, der nåede at drive forretningen i 15 år, hvor hun har været med som ansat hele vejen.

- Men det har varmet, at folk har spurgt interesseret til det. Og nu er vi klar, siger Gerda Krog, som også har 18 års erfaring fra Skotøjsmessen, hvor hun i sin tid stod i lære. 

Nu er hun altså selv chefen.

- Erik og jeg har ofte joket med, at jeg en dag skulle overtage. Sidste år blev det så til mere end bare en joke, smiler den nye ejer.

 

Helt lokal skotrio

- Det bliver da en omvæltning med andre opgaver. Før var jeg jo selv på gulvet, men det har jeg nu Mette og Helle til, siger Gerda Krog og tilføjer: 

- Det betyder også noget, at det er et kendt ansigt, der fortsætter, og butiksnavnet er det samme. Så det bliver i lokale hænder, og vi er alle tre fra Vordingborg.

Hvad angår butikkens ånd, går hun i den tidligere ejers fodspor. 

- Din Skobutik har altid været en familiehygge-butik, og det bliver den ved med at være, siger skochefen.  

 

I midten Gerda Krog - den nye ejer af Din Skobutik - og hendes to kollegaer Helle Nielsen (tv.) og Mette Sømme. Foto: Brian Romberg

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar