Shell er klar til at åbne for benzin- og dieselstanderne i denne uge. Foto: Mille Holst

Shell åbner ved Afkørsel 41

Shell åbner ny tankstation i det nye erhvervsområde ved Afkørsel 41 og bliver dermed den første virksomhed, der kan byde kunderne indenfor. I den anledning har Vordingborg Kommune opsat en stor reklamestander, der skal kunne ses fra motorvejen.

Stensved Hvis alt går efter planen, kan den nye Shell-tank ved Afkørsel 41 åbne i indeværende uge. En officiel åbning kommer på et senere tidspunkt, men bilister vil allerede fra midten eller slutningen af indeværende uge kunne fylde bilens benzin eller dieseltank op ved de nye standere.
Shell bliver således den første virksomhed, der åbner i det nye erhvervsområde ved Afkørsel 41, som i løbet af efteråret blandt andet også får en McDonalds - som bliver placeret som nabo til tankstationen.

Motorvejsstander
I anledning af, at Shell åbner for kunder i denne uge, har Vordingborg Kommune opsat en høj stander på Trafik Park og Havnes areal, der støder op til erhvervsområdet. Øverst på standeren får McDonalds sit logo og lige nedenunder vil Shell figurere. Meningen med standeren er, at bilister på motorvejen skal kunne opdage den i god tid og nå at dreje af motorvejen og handle i det nye erhvervsområde.

Shell er klar til at åbne for benzin- og dieselstanderne i denne uge. Foto: Mille Holst

Den høje stander ved Trafik Park og Havne, som skal lokke bilister på motorvejen til at lægge vejen omkring erhvervsområdet ved Afkørsel 41. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar