Julemanden fik sig en snak med mange børn på torvet i Nyråd. Foto: Ulrik Jensen

Så kom julen også til Nyråd

Lokalrådet lokkede folk af huse i Nyråd med godteposer, musikalsk underholdning og meget mere.

Nyråd Fremmødet startede med at være  forholdsvis beskedent, da formanden for lokalrådet i Nyråd Franz Ifanger tidligt lørdag eftermiddag på lokalrådets vegne bød velkommen til jul på torvet i Nyråd, hvor juletræet skulle tændes lidt senere. 
Franz Ifanger glædede sig over, at vejrguderne havde lyttet til en bøn om godt vejr, og der gik da heller ikke lang tid, før ikke mindst børnefamilierne kom ud af deres huler og i stort tal strømmede til og fyldte torvet i Nyråd.
På den første klare solskinsdag i lange tider havde rigtig mange behov for at komme ud og trække frisk luft, samtidig med, at der på torvet blev lokket med godteposer til børnene, optræden ved drillenissen Niller og julegrisen Anton.
Julemusikken blev leveret på harmonika og lirekasse, hvilket lagde en god grundstemning på torvet, hvorfra der også var afgang med juletoget Magnus, som med sine passagerer kørte en kort tur rundt i lokalområdet. 
Det annoncerede kor fra børnehaven Skovhuset dukkede aldrig op, så Franz Ifanger måtte selv synge for på de udleverede julesange, mens julemanden, forældre og bedsteforældre gik rundt om juletræet midt på torvet  med børnene i hånden.
Bortset fra det var der fin opbakning fra mange af de lokale foreninger og erhvervsdrivende, så arrangementet bød på alt, hvad der hører en sådan begivenhed til.
Medlem af lokalrådet Heidi Frandsen havde i et mørklagt telt opsat et fint ”snedækket” miniature landskab, som børnene kiggede på med beundrende øjne.
Heidi Frandsen glædede sig over det fine fremmøde og ligeledes over, at der år for år er kommet lidt flere boder til arrangementet på torvet. 
- Vi håber, at endnu flere har lyst til at være med, og målet er naturligvis, at der skal være boder hele vejen rundt på torvet, lød det fra Heidi Frandsen.

Julemanden fik sig en snak med mange børn på torvet i Nyråd. Foto: Ulrik Jensen

Børnene beundrede et miniture vinterlandskab. Foto: Ulrik Jensen

Julemusikken blev leveret på harmonika og lirekasse. Foto: Ulrik Jensen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar