Det primære filmset var i sidste uge Præstø Multicenter, hvor Ninnas mor holder til. Privatfoto.

Så er plejehjemmet hjemme

I sidste uge blev Ninna-filmens plejehjemsscener i Præstø Multicenter skudt. Der mangler dog stadig nogle enkelte optagelser, som filmholdet ikke har kunnet lave på grund af al sneen. 

Præstø Selvom handlingen i ’Ninna’ skal forestille at udspille sig i julemåneden, havde filmholdet ikke lige forventet et arktisk kulisse. 
- Vi har også været ramt af snekaos, som har gjort, at vi slet ikke har kunnet lave eksteriør-optagelser. Dem kan man ikke bruge til noget, når det er sådan et vejr, siger producer Kasper Graversen om film-processen. 
- Så har vi haft store udforingert med at transportere vores hold og cast, der kommer ind og ud af Præstø. Det har krævet mere tid og planlægning. 
- Men det er altsammen lykkes, og alt var sat op på plejehjemmet, inden sneen satte ind, så vi har lavet dét, vi skulle. Men det var noget af en snestorm, siger produceren. 

Mangler fire scener 
I sidste uge stod den på optagelser i Præstø Multicenter, og her generede sneen heldigvis ikke. 
Sidste mandag nåede filmfolkene at få gode optagelser af Ninna, der kommer forbi kirken på knallert - inden Sydsjælland blev sneramt. 
Der er stadig scener, som ikke kan skydes, så længe der er for hvidt. 
- Vi har noget med en bus i starten af filmen. Peter Gantzler skal ankomme i en flyttebil, men det har vi ikke kunnet lave. Så har vi et ’point-of-view’, hvor Ninna kigger ud af grillbaren. Da vi filmede i grillbaren i sidste uge, var der jo ingen sne, så det går ikke, at der pludselig er sne, ler produceren og tilføjer: 
- Vi mangler scener i Mortens lejlighed, en klimaks-scene i en villa og sønnen Dennis’ lejlighed - og julefrokost-scenen for grillbarens ansatte.
Så fire optagedage. Tre af dem i næste uge, og så én, når sneen er væk.
- Vi er meget tilfredse med resultatet indtil videre. Det bliver en super flot film, og skuespillet er i top, siger Kasper Graversen. 

Det primære filmset var i sidste uge Præstø Multicenter, hvor Ninnas mor holder til. Privatfoto.

Den stod på flæskesteg og brunkartofler i anledning af plejehjems-julescenerne. Privatfoto.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar