Rutchebanen i det nye Vandhuset nåede kun at være i brug i to dage, før et par uheld lukkede ned for den igen. Foto fra åbningen: Mille Holst

Rutchebane lukket efter uheld

Rutchebanen i det nye Vandhuset i Vordingborg er lukket på ubestemt tid efter et par uheld.

Vordingborg Kun to dage efter at Vandhuset i Vordingborg slog dørene op for offentligheden, har entreprenør Morten C. Henriksen, som står for den daglige drift af huset, søndag 14. oktober måttet lukke vandrutchebanen igen. Det sker efter et par uheld, hvor badere er kommet lettere til skade i rutchebanen. Den ene måtte en tur omkring skadestuen.
Morten C. Henriksen siger til Sydsjællands Tidende, at han er helt uforstående overfor, hvordan skaderne har kunnet ske, i og med at rutchebanen er blevet nøje tjekket og godkendt af en ekstern instans, Force Technology, før den er blevet åbnet for publikum.
Nu afventer entreprenøren på, at et par folk fra det italienske firma Myrta Pool, som er dem, der har produceret og samlet rutchebanen, kommer til Danmark, for at gennemgå rutchebanen én gang til for at finde fejlen. Morten C. Henriksen regner med, at det er en samling eller to i rutchebanen, der ikke er lavet helt nøjagtigt, hvorved brugerne kan slå sig på kanterne.
Selvom, Myrta Pool er blevet kaldt til Vordingborg som en hastesag, er de i middelbart inden avisens deadline ikke dukket op, men Morten C. Henriksen håber meget, at de ankommer i indeværende uge. Hvornår rutchebanen i Vandhuset åbner igen, er der pt ingen, der kan sige med sikkerhed.

Rutchebanen i det nye Vandhuset nåede kun at være i brug i to dage, før et par uheld lukkede ned for den igen. Foto fra åbningen: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar