• www.henriks-hvidevarer.dk

Ronny er klar med brugtvognsbutik

Den 8. april slår Ronny Jensen dørene op til sin nye brugtvognsbutik med navnet Benchmark Biler, som har til huse hos Autohjørnet i Vordingborg. 

 

Vordingborgs industrikvarter får nu en ny spiller på bilbranchebanen. Det er Ronny Jensen, som har startet eget brugtvognsfirma, Benchmark Biler, på Hovedakslen 1 hos Autohjørnet. 

Udstillingshallen får atter nyt liv, og rygterne har allerede svirret i noget tid, kan 32-årige Ronny Jensen leende fortælle. Blandt andet har det heddet sig, at han overtager Autohjørnet efter Bjarne Jensen. Det er der dog ikke tale om. 

- Jeg lejer udstillingen af Bjarne (Jensen, indehaver af Autohjørnet, red.). Det har længe været en drøm at starte en unik brugtvognsbutik, som frit kan rådgive om bilhandel, mærker og modeller uden at være underlagt en importør, for alt er i dag meget topstyret. Her kan jeg selv sammensætte mit lager, forklarer Ronny Jensen og tilføjer, at kunder slipper for et fordyrende mellemled. 

Han har været ansat hos Leif Pedersen Biler siden 2007 og har senest været firmaets salgschef, men tiden var inde til at prøve kræfter som selvstændig. 

- Jeg fokuserer især på handel med bedre brugte biler af japansk og tysk oprindelse, fortæller Ronny Jensen og tilføjer, at han på længere sigt også vil tilføje et anderledes leasingkoncept og de lidt mere specielle biler til listen over ydelser. 

Han ser samtidig en kæmpe fordel ved at indgå i et trekløver i samme bygning som Autohjørnet og Bilsyn4760, der også er flyttet ind for nylig. 

- Vi kan hjælpe hinanden, så det er både bilsyn, klargøring, udlejning, service og reparation og meget mere, siger bilmanden. 

Om navnet på firmaet forklarer han: 

- Jeg forsøger at skille mig ud, også på navnet. Tusind andre bruger indehaverens navn. ’Benchmark’ betyder målsætning eller noget, man stræber efter. Det klinger godt, og mit benchmark er tilfredse kunder, smiler Ronny Jensen, som holder åbningsfest 8. og 9. april fra klokken 11 til 16. 

 

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar