Ramirent vil gentage åbent hus

Materieludlejningsfirmaet Ramirent på Københavnsvej holdt åbent hus, men laver en ommer en anden og mindre snetildækket dag. 

Vordingborg Der var ellers torsdag gjort klar med pølsevogn og forfriskninger, men sneen holdt folk væk. - Vi holder åbent hus igen en anden dag, siger Kenneth Larsen, distrikschef i Ramirent, der har indgået samarbejde med Kayser & Thorsen på Københavnsvej. Til gengæld kunne han afmystificere, hvad firmaet er for en størrelse. 
- Ramirent er én af de førende materieludlejningsfirmaer i Danmark og resten af Norden. Kayser & Thorsen er rigtig gode til de store tunge grej bemandet med fører. Vi er rigtig stærke i det lidt mindre grej, altså op til ti tons. Så nu supplerer vi hinanden og kan servicere hinandens kunder med den fulde palet, forklarer Kenneth Larsen, distrikschef i Ramirent, som har flere afdelinger rundt omkring i landet. 
- Det er en win-win for både os og kunderne, at vi får supplement til det mindre materiel, supplerer direktør Jacob Kayser. 
- Vi gør meget ud af at være tæt på vores kunder lokalt, og nu kan vi servicere hele Vordingborg og omegn, siger han og peger på de lokale håndværkere i forhold til den nye Storstrømsbro og siloen i Masnedsund.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar