Prinsesse til filmpremiere i Biografcaféen

Kongehuset besøger ofte vor egn, men det var det første officielle besøg fra Prinsesse Marie, som gik en tur i den loakle biograf i mandags.

 

H.K.H. Prinsesse Marie besøgte mandag eftermiddag Autismecenter Storstrøm og Biografcaféen i Vordingborg, i anledning af premieren på dokumentarfilmen, ”Det Digitale Tilbud”. Filmen er optaget i samarbejde med det lokale autismecenter og viser hvordan digitale værktøjer på forskellige niveauer hjælper brugerne i hverdagen. 

Forud for premieren på filmen, besøgte Prinsesse Marie Autismecenter Storstrøms afdeling på Færgegårdsvej i Vordingborg. Her har de ventet i spænding på at se den færdige film hvor en del af dem selv optræder, foruden flere af dem havde forberedt præsentationer af de digitale værktøjer, de benytter i hverdagen.

 

Nemmere at være social 

Simone Wolffsen fra Neder Vindinge optræder selv i filmen. Hun skulle mandag hilse på prinsessen for at fortælle om den robot hun og andre brugere samles om at programmere, og som ifølge hende selv har gjort det nemmere at være social.

Efter besøget på Autismecentret kørte prinsessen til Biografcaféen i Vordingborg hvor en række indbudte gæster ventede. Her tog borgmester Michael Seiding Larsen (V) imod og bød velkommen til premiereforestillingen inden filmen for første gang rullede over skærmen. Afslutningsvis deltog de indbudte gæster i en kort reception inden prinsessen atter forlod biografen og Vordingborg by. 

Filmen, Det Digitale Tilbud, har i øvrigt allerede modtaget to priser i USA og kan ses på Autismecenter Storstrøms hjemmeside.

 

 

Klik her og se flere fotos af det royale besøg


 

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar