Præstø Viseforening går nye veje og åbner på rådhuset

Ny formand - nye initiativer. Præstø Viseforening - der arrangerer koncerter mere end de synger selv - har store navne og nye steder på plakaten.

 

- Der skal ske noget nyt - så det prøver vi, siger Sven Bjarne Møller, der i april blev ny formand for Præstø Viseforening, der i mange år, har arrangeret koncerter indenfor den brede folkemusik på Kirsebærkroen.
Men i år åbner de sæsonen endnu tidligere og udendørs.
- Vi har fået en aftale med det gamle rådhus, så vi har Per Worm, der spiller i fangegården - og det kræver godt vejr, siger formanden, der med den centrale placering i Præstø by, vil prøve at få flere ”almindelige borgere” til at få øjnene op for viseforeningen.
- Vi er jo ikke sådan en forening der slår op i højskolesangbogen. Vi hyrer professionelle folk, der kommer og spiller og der er plads til lidt af hvert, siger han og påpeger at Per Worw nærmest er ”stand upper”.
’- Jeg opdagede ham på Musik over Præstø Fjord og blev blæst væk, så ham glæder jeg mig meget til, siger Sven Bjarne Møller, der gør fortæller at resten af sæsonen er på Kirsebærkroen, hvor der er en særlig stemning og hvor et stort navn som Benny Holst trio, blandt andet er på programmet.
Koncerten på Præstø gamle rådhus er den 27. august klokken 15 og der er åbent for alle, ligesom man løbende kan melde sig ind i foreningen.

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar