Præstø har sat sig på førstepladsen

FODBOLD Karrebæk er efter en pause på 43 år igen at finde i Serie 2 rækken, men oprykkerne fik ikke point mod et godt kæmpende Præstømandskab, som med lørdagens udesejr nu har sat sig på førstepladsen.
- Der er spillet to kampe og vi ligger nummer et, men hver kamp er en overlevelse og jeg glæder mig mere over, at vi med 2-1 sejren får tre point og tanker selvtillid, fortæller Præstøtræner Flemming ”Trikker” Christensen.
Målene udeblev i første  halvleg, hvor hjemmeholdet brugte megen energi på at sparke bolden op til deres to-metermand i angrebet, men Præstøforsvaret og målmand Troels Christophersen stod godt forankret.
- I anden halvleg får vi sat spillet igang og kører bolden rundt om Karrebækspillerne og da vi var spilstyrende, fik vi også scoret, fortæller Præstøtræneren, som fik bonus efter indskiftningen af unge Nikki Andersen, der sendte gæsterne på sejrskurs.
Hjemmeholdet fik udlignet i en situation, hvor det allermest lignede et oplagt frispark mod Præstømålmanden, men Præstøs kollektiv stod distancen og sikrede sig sæsonens anden sejr.
Matchvinder blev den tidligere Vordingborgspiller Thomas Hebo Hansen, der små fem minutter før lukketid sikrede gæsterne de tre point.
- Nu ser vi frem mod lørdagens top- og lokalopgør mod Vordingborg, siger Flemming ”Trikker” Christensen.

Serie 2: Karrebæk IF - Præstø IF 1-2 (0-0).
Mål: 0-1 Nikki Andersen (68). 1-1 Thomas Jensen (72). 1-2 Thomas Hebo Hansen (84).

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar