Politikerservice fra radikale borgere i Kalvehave...

Foreningen Stop Lindholm Udrejsecenter - se www.lindholmudrejsecenter.dk - har i lyset af det kommende folketingsvalg udsat aktionen “Nedlæg sejlrenden til Lindholm”.

Det kan jo ikke udelukkes at en kommende regering vil skrinlægge planerne, så måske får Kalvehave og omegn en fremtid efter valget, uden kamp.

Hvis en kommende regering derimod pønser på at føre planerne ud i livet, så er her lidt service til de kommende magthavere.

Jeg har en alvorlig pædagogisk opgave i, at overtale trodsige borgere til hverken at sænke færgen med skærebrændere, eller sprænge den i luften.

Det er indtil videre lykkedes, at overbevise borgerne om, at vi starter med at lukke sejlrenden med kampesten. Og såfremt etaten forsøger at genåbne sejlrenden, laver vi en decideret dæmning.

Ingen borgere er blevet spurgt til planerne, og der er ingen demokratisk fundament under beslutningen. Det bør derfor ikke undre hverken politikere eller landsmænd, at vi er klar til modstand med sabotage.

Og til alle borgere der ikke bor i Kalvehave, så spørg jer selv om I ville synes, at var er en fed ide at få 150 jihadister, voldtægtsforbrydere, mordere og almindelige banditter gående frit omkring i baghaven?

 

Frederik Backhaus

Viemose Gade 30

4771 Kalvehave

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar