Jørn Rasmussen er blevet politianmeldt for ikke at ville lade kommunen tømme hans bundfældningstank. Foto: Michael Thønnings

Politiker politianmeldt

Jørn Rasmussen er blevet politianmeldt af kommunen, fordi de vil tømme hans bundfældningstank.
 

Masnedø - Jeg er formand, så jeg har set det og er helt enig. Man skal følge de love som flertallet vedtager, lød det fra teknikudvalgsformand Thomas Christfort (K), da Jørn Rasmussen fra Masnedø, i spørgetiden under sidste uges kommunalbestyrelsesmøde spurgte om politikerne var bekendt med, at kommunen nu har politianmeldt ham, fordi han har sit eget anlæg der renser hans spildevand, og derfor siden 2011 ikke har villet lade kommunen tømme bundfældningstanken og sende vandet til rensning.
- Jeg prøver jo at tage dialogen. Jeg har ikke tømt bundfældningstanken i 20-30 år, påpegede Jørn Rasmussen, der gentagne gange har inviteret politikere og forvaltning ud for at vise sit anlæg og sin sortering, som han påpeger både er billigere for samfundet og bedre for miljøet.
- Hvorfor skal vi bruge politiets tid, sagde Jørn Rasmussen, der har stillet op til byrådet flere gange - senest for Nye Borgerlige. Nu skal politiet behandle sagen og det kan betyde dagbøder, hvis, de vurderer at han bryder loven.
- Jeg er pensionist. Jeg ved ikke hvordan jeg skal klare det, hvis det sker, påpegede Jørn Rasmussen efter mødet, hvor han stillede spørgsmål til  den generelle spildevandsrensning.

Jørn Rasmussen er blevet politianmeldt for ikke at ville lade kommunen tømme hans bundfældningstank. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar