• www.henriks-hvidevarer.dk

Begge mandskaber kæmpede for sagen, men målene udeblev. Foto: Mikkel Nordvig

PIF spiller uafgjort mod St Heddinge

Der blev arbejdet for sagen, men lørdagen forblev målløs på Præstøs reservebane, da det lokale serie 3-hold havde besøg fra Store Heddinge.

Fodbold Både publikum og spillere måtte ud på en ekstra vandretur da lørdagens kamp mellem Præstø og Store Heddinge skulle afvikles, for hovedbanen trængte til en kærlig hånd efter de hårde sommermåneder, så dramaet var flyttet om på reservebanerne. 
Der blev kæmpet for sagen, men målene udeblev
Det tog dog ikke gejsten fra hverken gæster eller hjemmehørende, som begge gik til opgaven med entusiasme. Både hjemmehold og gæster formåede at skabe chancer og åbninger, ligesom der heller ikke manglede dødboldsituationer, der kunne have givet den afgørende mulighed. Tidligt i kampen havde Store Heddinge en afslutning med potentiale, og Præstø svarede igen med flere fine løb, særligt ned over højre side af banen og hæderlige forsøg. 

Et point med hjem
Kampgejsten var dog ikke nok til at skabe den afgørende chance, hverken i det ene eller det andet felt. Begge mandskab holdt nullet og gik tilbage til omklædningsrummet med et enkelt point. Efter Præstøs tre spillede kampe i Serie 3, pulje 8, som ud over Præstø også tæller Nyråd/Langebæk Alliancen og Møns FK, ligger Præstø på en samlet tiendeplads – med til billedet hører, at en del klubber, herunder de fire højst placerede, har afviklet fire kampe, mens Præstø, Herlufsholm, Køge BK og Haslev kun har spillet tre.
 

Fodbold serie 3:
PIF - St. Heddinge 0-0

Begge mandskaber kæmpede for sagen, men målene udeblev. Foto: Mikkel Nordvig

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar