Opbakning til skolen

Kenneth Andersen (A)
Elmelundevej 4
4780 Stege

Jeg havde den store fornøjelse at debattere skolepolitik på folkemøde Møn den 26. august. Her oplevede jeg at der var flertal for, at arbejde for et generelt løft til folkeskolen. Alternativet, Radikale V, Konservative og Nye Borgerlige ønsker alle at tilføre ressourcer til området. Diskussionen bliver muligvis, hvordan og hvorfra pengene skal komme. Dette håber jeg meget, vi kan nå til enighed om efter KV 17. Der var også enighed om, at se på vilkårene for lærernes arbejdstid og arbejde for at lave en ordentlig arbejdstidsaftale så vi kan sikre, at lærerne rent faktisk har tid nok til at forberede den undervisning man jo skriger på skal have faglighed nok. Der var en bred enighed om, at det ligeledes må være på tide at give lærerne og pædagogerne ro til at lave deres arbejde. Det betyder kort sagt, at man skal give medarbejderne tilliden tilbage, og undlade at påføre medarbejderne flere opgaver der fjerner fokus fra kerneopgaven, undervisning. Man kan ikke både få høj faglighed og ordentlig forberedelse, uden den nødvendige tid.
Alle lærere og pædagoger brænder for deres job og er engagerede og dygtige mennesker. Derfor skal vi sikre, at deres arbejdsmiljø er i top.
Jeg håber, at når virkeligheden kommer snigende, så står man ved det, der er blevet sagt i valgkampen, og forsøger at nå til den bredest mulige enighed om dette. Det ville være et godt signal til medarbejderne, at kommunalbestyrelsen bakkede op om en sådan løsning.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar