• www.henriks-hvidevarer.dk

Hos Jane Birch er der både massage, kosmotologi og diætistisk vejledning. Hun har rykket klinikkerne ind i Mørkebergs tidligere lægehus på Slotstorvet. Foto: Mille Holst

Nyt liv i Slotstorvets lægehus

Klinik Diamond og Klinik Diet-Work med Jane Birch er flyttet i nye lokaler i det tidligere lægehus på Slotstorvet 4 i Vordingborg. Jane Birch håber, at flere behandlere vil flytte ind samme sted.

Vordingborg Knap har praktiserende læge Henrik Mørkeberg lukket sin klinik på Slotstorvet i Vordingborg, før der atter kommer liv i huset. Mens der stadig var praktiserende læge på Slotstorvet 4, holdt også Sundhed og psykiatri til i ejendommen, og nu er også kosmetolog, massør og klinisk diætisk Jane Birch rykket ind.
I næsten fem år holdt hun til i Work-it up, men da virksomheden for nogle måneder siden blev solgt til Fitness world, røg hun ud.
- Selvom døren til Work-it up er lukket, så er det en ny dør, der er blevet åbnet, og det er  meget mere mig, fortæller Jane Birch, der håber, at huset på Slotstorvet 4 får flere forskellige behandlere ind, som for eksempel zoneterapi, fysioterapi og lignende. 
- Jeg er virkelig glad for, at jeg skal være her, siger Jane Birch og fortæller, at de forskellige klinikker i ejendommen har fælles venteværelse og frokoststue. Dermed er der også åbnet op for at der fagligt kan sparres på tværs af faggrænser.
- Det bliver dejligt, at vi kan henvise til hinanden. 
Jane Birch tog i torsdags imod sin første kunde i de nye lokaler.
- Jeg har en solid kundegruppe, fortæller hun og har besluttet at fejre flytningen med goodiebags og særlige tilbud i hele juni måned.

 

Fakta

• Klinik Diamond, der tilbyder massage og kosmetologi, og Klinik Diet-Work, begge med Jane Birch ved roret, er flyttet ind i nye lokaler på Slotstorvet 4 i Vordingborg. 
• Klinikkerne er allerede åbne og tidsbestilling foregår fra det nye telefonnummer: 25 14 44 14.

Hos Jane Birch er der både massage, kosmotologi og diætistisk vejledning. Hun har rykket klinikkerne ind i Mørkebergs tidligere lægehus på Slotstorvet. Foto: Mille Holst

Jane Birch har åbnet klinik i sygeplejerskens tidligere lokale på Slotstorvet 4 i Vordingborg. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar