Ny virksomhed på vej til Rådhustorvet

Et nyt firma kommer i en nær fremtid til at slutte sig til de andre nytilflyttede firmaer i den tidligere Kvickly-bygning. Hvem og hvad der helt præcist flytter ind, er stadig en hemmelighed.

 

Et forsikringsselskab, en advokat, ejendomsadministration-firma og et ejendomsselskab har lige nu adresse i den forhenværende Kvickly-bygning på Rådhustorvet, men snart kommer en ny ”beboer” til. Nysgerrige vil have lagt mærke til, at der sker ting og sager med den del af bygningen ud mod Vævergangen.
Det er imidlertid stadig tys-tys, hvad der flytter ind.
- Der kommer et lejemål, der er ved at blive lavet ned mod Kvickly-parken med vinduespartier og det hele.
Men jeg kan ikke oplyse, hvem der lejer. Det vil de selv fortælle omverdenen om. Der kommer skilte og facader mandag og tirsdag, og de sidste udenomsarealer bliver lavet færdigt, så det ser pænt ud, siger Michael Eskildsen, administrerende direktør i Kiss Real Estate, der også selv holder til i bygningen.
Det bliver dog ikke lige foreløbig, at det pågældende firma - som ifølge rygter skal være en læge eller tandlæge - starter op.
- Det bliver lige først i det nye år, vurderer Michael Eskildsen og skyder på, at de nye lejere får omkring 600 kvadratmeter at boltre sig på.
- Hvor mange flere lejemål er der så nu?
- Vi er i forhandling med et par yderligere lejere, og så er bygningens sidste 700 kvadratmeter ud af i de i alt 2.800 også fyldt op, siger Michael Eskildsen.
- Det er godt, at vi får noget liv i bygningen igen, tilføjer han.

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar