• www.henriks-hvidevarer.dk

Motorcykler indtog Algade

Vordingborg MC Center markerede 1. april forårets komme med åbent hus. Bikere ankom fra nær og fjern for at være med, og der blev både spist pølser, spillet musik og talt om udstyr og motorcykler.

 

Rigtig mange var mødt op til åbent hus hos Vordingborg MC center i lørdags, hvor forårets komme blev markeret med levende musik, grillpølser og masser af nyt udstyr til motorcyklen og -cyklisten.
De to ejere af Vordingborg MC center, søstrene Lotte van der Wehle Jakobsen og Mette van der Wehle Dörge viste blandt andet deres nyeste skud på stammen frem: - Folk er vilde med 750 kubik og her har vi lige fået en Suzuki GSX-S750 ind i butikken, fortæller de to ejere, der også har bemærket, at flere og flere kvinder er hoppet op på motorcyklerne. Derfor er der også kommet rigtig meget tøj til kvinderne i år.

En cykel for sjov
Blandt de mange, mange gæster, der parkerede deres motorcykler på Algade udfor forretningen, var Christian Vaupel fra Vordingborg. Han har lige taget sin gamle Honda CB 750 fra 1983 frem til sæsonstart og samtidig fået skiftet lidt småting hos Vordingborg MC center.
Christian Vaupel er det han kalder ”fritidsbiker” og har altså kun sin motorcykel for sjov. Men sjovt er det også, og nu glæder han sig bare til de gode danske sommerture.

 

Se flere billeder fra dagen i galleriet.

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar