Med minitraktorer på overarbejde

Viemose Møllelaug inviterede til pløjning og minitraktortræk i lørdags.

 

I lørdags afholdt Viemose Møllelaug havetraktortræk, men dagen bød også på pløjning og loppemarked med alskens ting og sager.
Pløjningen stod blandt andet Jens Juhl fra Balle for. Han havde medbragt sin gamle Ferguson traktor og plov fra 1954 og viste, hvordan man pløjer kun én fuge. Til avisen fortæller han, at han til daglig dog altid selv pløjer to fuger.

 

Minitraktorer på arbejde
Havetraktortrækket var blandt dagens mere spektakulære indslag. Her blev givet godt med gas og traktorerne stejlede og stræbte sig under vægten.
Blandt deltagerne var Silas Grothe Nielsen på 12 år. Han er fra Røstofte og vild med minitraktorer. Han kører i 400 kilos klassen og på sin traktor, som han kører traktortræk med, har han skrevet sit motto: Byg, træk, ødelægge og gentag.

 

En dag for hele familien
Dagen ved Viemose mølle blev dog ikke kun nydt af deltagerne selv. Rundt om møllen sad og stod de fremmødte, mens de fulgte med i løjerne eller gik sig en tur ned gennem de mange boder. Her var masser af mandehørm, men plads til alle. Selv de mindste, for hvem der eksempelvis var ponytræk - og mulighed for at sidde på en ”rigtig” traktor.

 

Se flere billeder fra arrangementet i galleriet.

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar