Go-on og bilvask i forgrunden, Shell bagved og allerbagerst pylonen, der står hos Vej og Park. Alle åbner ”dørene” den 6. september. Foto: Michael Thønnings

Masser af benzin og vejsnak ved afkørsel 41

De to benzintanke ved Afkørsel 41 i Stensved er allerde åbnet, og den 6. september bliver det gjort officielt, når borgmesteren klipper snoren til Shell-tanken.

Brændstof Fredag den 6. september klokken 13.00 klipper Vordingborg kommunes borgmester Mikael Smed (S) snoren til den nye Shell-tank i ved afkørsel 41 i Stensved.
- Der er lagt op til en festlig eftermiddag med lave brændstofpriser, når den nye Shell Express station fejrer den officielle åbning, lyder det i en indbydelse fra Shell, hvor der lokkes  fire timers prisfest på den nye tankstation melelm 11 og 17 på dagen.
- Det nye anlæg ved Vordingborg er den første af flere stationsåbninger i efteråret. Som det er tradition, fejrer vi nye Shell-tankstationer med ekstra lave priser på brændstof. Til åbningsfesten er et hold af tankpassere klar med diesel og benzin til langt under normal pris. Så vi forventer stor travlhed i området omkring tankstationen hele fredag eftermiddag, lyder det fra ejerne af stationen.
Det nye motorvejsanlæg har alle Shells brændstoffer, ligesom man for første gang på en dansk station, vil sælge Shell GTL-brændstof til lastbiler og busser. GTL er et renere alternativ til diesel, der er lavet på naturgas og udleder op til 30 procent færre skadelige partikler, forlyder det.
Fra kommunal side er man også glade og glæder sig over der snart også komer Mcdonalds, ligesom El-bil-folkene fra Ionity også er på vej.
I pressemeddelelsen får Vordingborg Erhverv også lov at fortælle om deres glæde ved projektet.
- Det nye Shell tankanlæg vil være til gavn for både den lokale og internationale trafik og for både erhverv og turister. Flere grunde er solgt til transport- og logistikrelaterede virksomheder. Jeg forventer, at der i 2020 vil være op til 100 arbejdspladser i erhvervsområdet, lyder det.
Allerede nu kan man dog sagtens tanke. Både Shell-tanken er åben for betjening, men også en ”Go-on”-tank, har i nogen tid været åben, for dem der lige kiggede forbi og skulle have fyldt på.
Derudover er vanskehallen også umiddelbart klar, så bilentusister kan bare hælde på.

Mød vej-chef
Samme dag er der i øvrigt mulighed for at kigge nærmere på og høre om tilstanden på vores veje, da Vej og Park holder åbnet kontor. Hre vil det være muligt at få en snak med den nye vej- og trafikchef, Lise Thorsen, der gerne vil høre om hvor de skal sætte ind eller bare hilse på.
Vejafdelingen har åbnet på Mønsvej 130 samme dag mellem klokken 14-17.

Go-on og bilvask i forgrunden, Shell bagved og allerbagerst pylonen, der står hos Vej og Park. Alle åbner ”dørene” den 6. september. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar