• www.henriks-hvidevarer.dk

Bjarne Malmros er per 1. januar ny direktør i DGI-huset i Vordingborg. Arkivfoto

Malmros er ny direktør for DGI-huset

Bestyrelsen i DGI-huset i Vordingborg har besluttet at ansætte Bjarne Malmros som ny direktør per 1. januar.

Vordingborg 58-årige Bjarne Malmros har siden 2002 været ansat som kultur- og fritidskonsulent i Vordingborg Kommune og siden Betina Møgeltoft stoppede som direktør i DGI-huset har han løst en række opgaver i DGI-huset blandt andet åbningen af Vandhuset midt i oktober. Per 1. januar er han ansat som direktør for DGI-huset i Vordingborg.

Fra konsulent til direktør
Bjarne Malmros er uddannet folkeskolelærer og har, inden han tiltrådte stillingen som kultur- og fritidskonsulent været viceinspektør i Vordingborg Ungdomsskole. 
Gennem sit arbejde som kultur- og fritidskonsulent har Bjarne Malmros opbygget et bredt kendskab til Vordingborg Kommunes idrætsforeninger og kulturinstitutioner. 
- Bestyrelsen har stor tiltro til, at Bjarne med sin personlighed, erfaring, ildhu og lokalkendskab er den rigtige person til at drive DGI-huset frem og udvikle de potentialer, som DGI-huset har, siger bestyrelsesformand i DGI-huset, Uffe Nielsen, i en pressemeddelelse om ansættelsen. Samme steds udtaler den ny direktør:
- Jeg glæder mig til at overtage ansvaret for den fremtidige udvikling af DGI-huset Vordingborg. På trods af de udfordringer, der har været i forbindelse med opstarten af Vandhuset, ser jeg store muligheder for at udvikle DGI-huset til et samlingspunkt for forenings- og kulturlivet i Vordingborg Kommune og jeg vil arbejde på at udbygge relationerne til de lokale uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet. 
- Jeg går til opgaven med ydmyghed, men har tiltro til, at DGI-huset bliver et fyrtårn i Vordingborg Kommune, slutter Bjarne Malmros.
I alt 31 ansøgere havde lagt billet ind på stillingen som direktør for DGI-huset Vordingborg.

Bjarne Malmros er per 1. januar ny direktør i DGI-huset i Vordingborg. Arkivfoto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar