Tommy Tryl havde brug for indtil flere små frivillige til at udføre sine magiske numre, der vakte stor begejstring hos vinterferie-børnene. Fotos: Brian Romberg

Magisk ferie hos Farmor

Vinterferieaktiviteterne bød også på hygge i Farmorhuset - blandt andet trylleshow med en tørklædespisende hund. 

 

Vordingborg - Neeeej, du snyder, lyder det fra børnene, som følger Tommy Tryls bevægelser nøje. Men hov, pludselig er en kæmpestor terning forsvundet. Børnene måber - for det er jo ren magi. Og så er der ellers store øjne og stort bifald. Et stort hit, der fyldte Farmorhuset med latter, var den drilske og trylletørklædespisende magiker-hund Bingo. 

Jo, Tommy Tryl var i sit es under sit trylleshow - om end hans hund løb om hjørner med ham - da Farmorhuset inviterede til vinterferie-aktiviteter. Først på ugen var der fastelavnsfest og tøndeslagning efterfulgt af natur- og troldeværksted og tryl senere på ugen.

- Vi har som et forsøg haft tøndeslagning med 70 børn. Vi har været rigtig godt besøgt hver dag, kunne en glad Annette ”Farmor” Andersen og Ove ”Farfar” Andersen fortælle. 

Efterfølgende var der ballondyr, og flere benyttede også lejligheden til at prøve lykken med bamselykkehjulet - og lad os bare sige, at der her var rimelig god gevinstchance.  

Børnene kom fra nær og fjern fra hele landet, endda så langt som fra Aarhus. 

- Alle værkstederne har været gratis for mindrebemidlede børnefamilier, for alle fortjener at kunne få gode oplevelser i vinterferien, lød det fra Farmorhusets frivillige folk. 

 

Tommy Tryl havde brug for indtil flere små frivillige til at udføre sine magiske numre, der vakte stor begejstring hos vinterferie-børnene. Fotos: Brian Romberg

- Aaaajh, nu spiser han tørklædet igen, advarede trylkekunstnerens vakse publikum, der var helt pjattede med den frække trylle-hund Bingo.

- Igen, igen, lyder det fra 5-årige Anna Ege Christensen, der var på ferie hos sin farmor i Vordingborg. De tog en pigetur til Farmorhuset, ens storebror var med farfar i Gåsetårnet. Udover at fået en ballondyrs-hest, fik Anna også et tryllenummer med på vejen, hvor Tommy Tryl fik bolde til at opstå ud af den blå luft. Dét trick måtte hun lige se et par gange...

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar