Jeanette Boesen og Martin Jensen har selv udviklet deres toast-koncept og er klar til mere. Foto: Michael Thønnings

Lokalt toast-koncept er en bragende succes

Lokalt par har satset alt på Street-food-koncepet, der tegner til en succes. Efter bare en måned, er der allerede udvidelsesplaner.

 

Vordingborg - Det er vores år i år. Vi havde mavefornemmelsen af at det var det rigtige, siger Jeanette Boesen, der sammen med  sin kommende mand (de skal giftes den 25. august - tilllykke), har åbnet et helt nyt street-food-koncept i Vordingborg.

”Toast” hedder biksen på pladsen bag Skjold Burne, der efter kun en måned tegner til at blive en succes.

- Vi har allerede masser af stamkunder, påpeger de to (det bekræfter folk i køen) og mange tror de er et københavnsk koncept eller franchise.

- Vi det er vores helt eget og vi er helt lokale (født og opvokset på Møn og i Vordingborg), fortæller Martin Jensen.

Han har allerede været i gang med at kigge på yderligere lokaliteter- et sted at udvide.

- Vi har da drømt om at have vores eget faste sted - en restaurant hvor folk kan sidde og spise, fortæller han, men lover at vognen - der også kører til arrangementer - selvfølgelig bliver i Vordingborg, selvom man skulle udvide.

- Alle har taget virkelig godt imod, siger de to, der har udviklet alt selv og bruger brød og kød fra den lokale bager og slagter, så kvaliteten er i orden og bliver lavet fra bunden - ikke noget med frosne pap-toasts her.

Idéen med Toast opstod fordi Jeannete altid gav Martin hvidevarer i gave - og til jul fik han en toaster.

- Jeg har altid gerne villet være kok, så over vinteren udviklede vi det her og har satset alle vores sparepenge, fortæller de.    mith

Jeanette Boesen og Martin Jensen har selv udviklet deres toast-koncept og er klar til mere. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar