Lokalopgør uden en vinder

FODBOLD Lørdagens lokalopgør blev spillet på kunstgræsbanen på Panteren, hvor omkring 200 småfrysende tilskuere blev vidne til en fodboldkamp, hvor fight og nærkampe fyldte en hel del.
Boldspillet blev ikke hevet frem fra øverste hylde, det hele foregik nede i ”græshøjde”, og Ørslevmandskabet fik lov til at styre begivenhedernes gang i første halvleg.
- Det var helt bevidst, at vi ville lokke Ørslevspillerne frem på banen, og så kunne vi håbe på at få lov til at slå nogle kontraangreb til vores hurtige angribere, men det lykkedes ikke helt, fortæller Nyrådtræner Driton Bytyqi.

To gange Ørregaard
Favoritværdigheden var spillet over i fødderne på Ørslevspillerne, og de scorede første halvlegs to mål, som dog lignede nogle foræringer.
Patrick Hansen misbrugte en stor chance foran Nyrådmålet, da han fik afsluttet med støttebenet, men bolden forblev i Ørslevrækker og så kunne Sonny Ørregaard sparke riposten i æsken.
Ti minutter senere var Sonny Ørregaard igen på pletten og her kan man godt forstå, at Nyrådkeeper Martin Jørgensen skældte ud på sit forsvar.
Ørslev var reduceret til ti mand efter Mathias Erikssons gule kort, men alligevel fik Sonny Ørregaard masser af plads, da han fra nærmeste stolpe fik lov til at ”bylde” hjørnesparksindlægget fra Lasse Schou i netmaskerne.

En ren knald-perle
- Jeg havde sagt til spillerne, at de ikke måtte undervurdere Nyrådspillerne, men de gjorde det stik modsatte, for vi kom ikke ind til anden halvleg med samme energi, fortæller debuterende Ørslevtræner Brian ”Stump” Kristensen.
De sidste 45 minutter blev nemlig indledt med en ren ”knald-perle”, da Christian Jensen efter blot to minutters spil hamrede et langskud helt op i krogen uden chance for Mazz Sparreager i Ørslevmålet.
Reduceringsmålet gav Nyrådspillerne ekstra blod på tanden, men Ørslev svarede godt igen, da Patrick Hansen, på en tro kopi af kampens første mål, kunne sparke en ripost ind bag Martin Jørgensen.

Omsatte to straffespark
Set fra Ørslevbænken burde den kamp være afgjort, men Nyrådspillerne fik gang i deres kombinationsspil og det resulterede i to straffespark.
Det første blev begået af Ørslevmålmanden, da han prøvede at rette op på et indlæg, men hans lige højre ramte ikke bolden, men i stedet Emil Mikkelsen, der blev sendt til tælling i det kriminelle felt.
Straffesparket blev sikkert omsat af Matias Mazanti, som også udnyttede straffespark nummer to, som blev begået af Patrick Nielsen, der fik klemt Christian Jensen lidt for meget.

To dumme gule kort
Inden udligningen til 3-3 blev der ellers for alvor tændt op under kedlerne, så publikum også fik varmen, da Nyråd fik sendt to spillere i skammekrogen. Nicolai Gerdøe fik en advarsel for en hård tackling og Andreas Kulle blev sendt samme vej for at kommentere dommerens kendelse.
To dumme gule kort på et tidspunkt, hvor det faktisk så ud som om, at Nyråd havde godt greb om kampen, men Ørslevmandskabet fik ikke udnyttet overtallet optimalt.
Eneste forsøg på rammen blev det langskud, som indhopperen Christian Hansen sendte på stolpen.
Ørslevs topscorer Mathias Eriksson dukkede først op tre minutter før lukketid, da han nikkede et nyt hjørnesparksindlæg fra Lasse Schou  ind bag Martin Jørgensen, men hovedstødsmålet fik alligevel ikke lov til at lukke kampen.

Der blev dømt scrum
Scrummage er ellers et begreb, man ser i rugbysporten, men samtlige Nyråd- og Ørslevspillere, samt et par uvedkommende Nyrådfans, tørnede sammen efter Sonny Ørregaard havde været ude med riven. Da spillerne endelig holdt op med at omfavne hinanden, fik dommeren også lejlighed til at genoptage spillet. Sonny Ørregaard fik ikke lov til at spille det sidste minut, for han fik en advarsel og så fik Matias Mazanti lov til at lukke lokalopgøret med frisparksmålet til slutresultatet 4-4.

Trænerne er tilfredse
Fodboldmæssigt blev lokalopgøret ikke den store oplevelse og den chancefattige kamp endte med en pointdeling, som begge trænere var tilfredse med.
- Det er fint nok at spille 4-4, for vi havde første halvleg og Nyråd anden i en kamp, hvor der blev begået mange frispark og spillet hele tiden blev afbrudt, men det var jo nok også at forvente i et lokalogør, fortæller Brian ”Stump” Kristensen.
På Nyrådbænken kan Driton Bytyqi først og fremmest glæde sig over det enkelte point, der også betød, at hans mandskab nu ikke længere ligger på sidstepladsen i rækken.
- Vi så to vidt forskellige halvlege og mine spillere skal have stor ros, da vi var meget tæt på at få vendt kampen, så ligesom Ørslevtræneren er jeg også tilfreds med resultatet, fortæller Driton Bytyqi.

Serie 2: Nyråd IF - Ørslev GIF 4-4 (0-2.
Mål.: 0-1 Sonny Ørregaard (17). 0-2 Sonny Ørregaard (27). 1-2 Christian Jensen (47). 1-3 Patrick Hansen (49). 2-3 Matias Mazanti, str. (52). 3-3 Matias Mazanti, str. (85). 3-4 Mathias Eriksson (87). 4-4 Matias Mazanti (90).

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar