Lokalopgør blev en nullert

FODBOLD Næsten 400 tilskuere havde fundet vej til Præstø Stadion i lørdags, men forventningerne om en velspillet fodboldkamp blev absolut ikke indfriet.
Begge mandskaber savnede en afslutter med fodboldstøvlerne skruet rigtigt på og Præstø manglede især deres skarpretter Oscar Rasmussen, som for et år siden scorede alle tre Præstømål i 3-1 sejren over Vordingborg.

Manglede skarpheden
Gæsterne havde heller ikke meget at byde ind med. Jan F. Hansen misbrugte den største mulighed, da han nikkede et indlæg fra Sebastian Møller over rammen og Casper Møllekær tog i helt fri position et træk for meget og så kunne en velspillende Præstømålmand Troels Christophersen trække den sidste brod ud af gæsternes angreb.
For gæsterne havde svært ved at spille sig gennem et fast forankret Præstøforsvar. Aksel Rolsted og Oliver Hansen lukkede af på kanterne, så Sebastian Møller og Ahmad Ammou blot kunne følge med i, hvad der skete på midtbanen. Der skulle slaget afgøres og her trak hjemmeholdet det længste strå.

Præstømålmand greb ind
- Det eneste, der bekymrede mig, var Vordingborgs dødbolde, for vores flotte arbejde på midtbanen lukkede helt ned og de gange det brændte på, greb Troels Christophersen godt ind, fortæller Præstøtræner Flemming ”Trikker” Christensen.
I den anden ende af banen havde Vordingborgs målmand Lasse Nielsen ikke meget at bestille. Farligste forsøg fra hjemmeholdets side var faktisk en skæv tilbagelægning efter pausen, som målmanden måtte ekspedere ud af kommunen.

Lignede et straffespark
- Vi har chancer til at afgøre kampen, men manglede skarpheden, og så lignede det et straffespark begået mod Jan F. Hansen, fortæller gæsternes træner Kenneth ”Bøv” Hansen.
Episoden i det kriminelle felt skete i anden halvleg, hvor det så ud som om, at der var kontakt, men dommer Lars Kulle stod godt placeret og valgte i stedet at give Jan F. Hansen det gule kort for at ”filme”.
Hvis ellers gæsterne havde haft muligheden for at spole filmen tilbage, havde de nok forsøgt at slippe ud af det greb, som Præstøspillerne havde lagt på midtbanen, men slaget endte, som det stod skrevet på måltavlen, med en ren nullert.

Glad for det ene point
- Kampen var præget af meget duelspil og der blev brugt flere kræfter på at tacke bolden, end at spille fodbold, men jeg er trods alt glad for det ene point, fortæller Flemming ”Trikker” Christensen, som fremhæver kollektivet og målmand Troels Christophersen.
- Præstø slog vores spil i stykker og vores spillemæssige niveau savnede en del. Vi formåede ikke at slå bolden ud af en overbefolket midtbane, fortæller Kenneth ”Bøv” Hansen, som fremhæver Joakim Brandt Jensen og Dennis Kølle.

Serie 2: Præstø IF - Vordingborg IF 0-0.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar