• www.henriks-hvidevarer.dk

Sidste sommer kiggede Kronprinsen forbi klinten og cyklede en tur - i 2019 kommer han til Vordingborg by. Arkivfoto: Mads Sørensen.

Kronprinsen kommer

Kronprins Frederik har sat ”kryds i kalenderen” den 15. juni 2019, hvor han vil besøge Vordingborg.

Vordingborg Vordingborg er jo gammel kongeby og vi har ofte været privilegerede med royale besøg på disse egne. Dog endnu ikke i 2018. Det bliver der så rådet bod på næste år, når selveste Kronprins Frederik ventes at kigge forbi Vordingborg den 15. juni 2019.
Den er den dag hvor der er langt an til en stor fejring af 800-året for hvornår Dannnebrog faldt ned fra himlen. Her er i øjeblikket ved at blive formet en kommission af arrangører, med kommunaldirektøren i spidsen, ligesom der fra flere sider er planlagt en fejring, der også skulle betyde livetransmission mellem Vordingborg og Estland (hvor flaget faldt ned) på dagen. Muligvis er Dronningen i Estland på det tidspunkt og i så fald vil Kronprinsen kunne vinke fra Vordingborg og ned til sin moder.
Intet ligger helt fast, men det er blevet meddelt fra Kongehuset at Kronprinsen har reserveret dagen fra klokken 16 og frem, idet der er en anden reception desangåenden i København om formiddagen.

Sidste sommer kiggede Kronprinsen forbi klinten og cyklede en tur - i 2019 kommer han til Vordingborg by. Arkivfoto: Mads Sørensen.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar