Kostræde-mekaniker trækker mod byen

Neder Vindinge får i midten af maj et nyt autoværksted. Mike Hansen, der driver et Autopartnerværksted i Kostræde, åbner en afdeling på Langedvej 1.

 

I midten af maj åbner Mike Hansen et Autopartner værksted på Langedvej 1 i Nedervindinge, hvor alle bilmærker vil kunne serviceres. 

I øjeblikket er håndværkerne i fuld gang med at renoverer lokalerne, og der bliver bygget ud, så værkstedet får plads til at opmagasinere sommer- og vinterdæk for kunderne.

Ud mod Næstvedvej bliver indrettet vaskehal, som også vil kunne tage kassevogne, og desuden kan man leje biler fra autoværkstedet gennem One2move. Her er flest kassebiler til udlejning, men også biler med anhængertræk.

- Der er en del der lejer dem, når de skal på genbrugsstationen, fortæller Mike Hansen, mens han viser rundt på sit nye værksted.

For at tilgodese områdets landmænd og industrivirksomheder, har Mike Hansen desuden tænkt sig at lave hydraulikslanger.

- Mange har været vant til at hente dem på adressen før, fortæller Mike Hansen om dengang Karl Mertz holdt til der.

- Det er en god niche at have, konkluderer han, da en sprængt slange midt i for eksempel høstsæsonen vil skulle skiftes her og nu. 

Mike Hansen har kunder der kører til hans værksted helt fra København for at få repareret og serviceret sin bil.

- Det er billigere her end i København, fortæller Mike Hansen, der dog også er overbevist om, at der ligger en anden grund bag:

- Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet og på god service, siger han og fortæller at værkstedet blandt andet tager billeddokumentation af bilens mangler før og efter reparationen.

Mike Hansen har været selvstændig mekaniker siden 1999 og har en efteruddannelse som dieseltekniker og er i fuld gang med en efteruddannelse som autotekniker. Han driver i forvejen et autoværksted i Kostræde, hvilket han bliver ved med. Til daglig vil han dog selv være at finde i Neder Vindinge, mens Morten Nielsen, der har tolv års erfaring med Peugeot-biler, forbliver på værkstedet i Kostræde.

 
Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar