Konkurs forsinker svømmehalsbyggeri

Åbningen af Vordingborg svømmehal finder alligevel ikke sted i efteråret, men udskydes til februar 2018 på grund af en underentreprenørs konkurs.

 

Først var der problemer med leveringen af de færdige betonelementer til byggeriet af Vordingborgs nye svømmehal på Solbakkevej, hvilket betød at den oprindelige plan om at åbne for publikum omkring 1. november måtte udskydes med godt to måneder. Nu er så en underentreprenør til Entreprenør Morten C. Henriksen, som står for hovedentreprisen, gået konkurs efter at firmaet i en kort periode leverede for dårlig beton.
- Den revnede simpelthen, fortæller borgmester Michael Seiding Larsen (V), der ærgrer sig, men hæfter sig ved, at
forsinkelsen ikke kommer til at koste kommunen noget.
Peter Tommerup, der er leder af Vordingborg kommunes ejendomscenter, fortæller, at man efter at have konstateret, at der blev lagt for dårlig flydende beton ud på mindre arealer i svømmehallen, har måttet iværksætte undersøgelser af betonen, hvilket i sig selv forsinker byggeprocessen. Nu skal man så sikre, at den beton, der skal skiftes, bliver skiftet ud til det rigtige.
- Men arbejdet står ikke stille. Der arbejdes for fuld kraft i foyer og det store bassin, fortæller Peter Tommerup.
Entreprenør Morten C. Henriksen er i gang med at finde en ny underentreprenør, der kan erstatte den konkursramte, og man forventer at kunne indvie vandhuset på Panteren tirsdag 6. februar.
Indtil da har Vordingborg svømmehal på Iselingeskolen fået dispensation til at holde åbent.

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar