Fotograf Kasper Blomgren Jørgensen i fuld gang med arbejdet på Bogø sammen med direktør Hans Asmussen (th.). Foto: Mille Holst

Kolding-firma rykker til E-Synergi på Bogø

På under et halvt år har lager og logistikvirksomheden E-Synergi på Bogø tiltrukket over 20 virksomheder fra ind- og udland. Senest har fotografer fra Jylland slået sig ned på den sydsjællandske ø for at være tættere på sine kunder.

Virksomheden Packshoot Aps, har netop etableret sig på Bogø.
Virksomheden tager billeder af varer og produkter  og gør dem klar til hjemmesider, og på Bogø har de stor glæde af at dele lokaler med lager- og logistikfirmaet E-Synergi, der åbnede i de gamle Jupiter Plast bygninger i maj i år.
Her får Packshoot nemlig nem og direkte adgang til en hel ny kundegruppe, hvis lager ligger klods op ad fotostudiet. På den måde sparer både virksomhederne og Packshoot tid og penge, i og med at varerne ikke først skal transporteres fra én lokation til en anden og så tilbage igen, før de kan sættes til salg på nettet.
- Vi placerer os, hvor vores kunder er fysisk, så har de fotografen hurtigt og varerne kommer hurtigt til salg, fortæller ejer og direktør af Packshoot, Hans Asmussen, da vi møder ham og et par af hans medarbejdere under arbejdet med fotograferingen på Bogø.

Tættere på kunderne
Packshoot startede for syv år siden i Kolding, hvor virksomheden deler lokaler med store virksomheder indenfor tekstilbranchen, accessories og sko. Men også mange sjællandske virksomheder benytter sig af Packshoots fotografer, og derfor er det vigtigt for Hans Asmussen at placere en afdeling tæt på disse kunder.
Via E-Synergi får Packshoot desuden adgang til en anden type kunder end de i forvejen har i Kolding. På Bogø er det mere lokalt producerede varer som honning, øl, fuglekasser, cremer og des lige, hvilket Hans Asmussen viser os, mens fotograf Kasper Blomgren knipser løs.
- Der er et kæmpe og stigende behov for produktbilleder, fortæller han og forklarer, at det er fordi flere og flere virksomheder vil have deres varer til salg online. Og her skal billedmaterialet være ensartet, hvilket Packshoot kan sikre.
Ved at placere sig samme sted som E-Synergi kan Packshoot være med til at påvirke udviklingen for den lokale logistik og lagervirksomhed. Hans Asmussen har derfor også lejet en såkaldt ”flyverplads” i E-Synergis kontorlokaler, og han håber at udviklingen for hans egen virksomhed vil betyde, at han med tiden vil få brug for at ansætte flere fotografer - meget gerne lokale.

Rivende udvikling
For Dan Holck-Hansen, der er direktør i E-Synergi, betyder indflytningen af Packshoot, at hans egen virksomhed kan tilbyde endnu flere faciliteter for kommende kunder. Og det at kunne tilbyde mere end blot lagerplads er helt essentielt for E-Synergi.
- E-Synergi er den samlende virksomhed, der driver det hele, fortæller Dan Holck-Hansen og forklarer at virksomhedens kerneydelse er lager og logistik, hvor man kan leje helt ned til en enkelt hylde, men at det har stor betydning for kunderne, at der internt i huset også er blandt andet både fotografer, webdesign og tekstforfattere.
- Det vil også være oplaget med tiden at oprette et callcenter her, mener Dan, der har formået at trække lagre til Bogø fra blandt andet Jylland, Lolland og Falster.
- De flytter meget af deres lager hertil så de ligger bedre i forhold til logistikken, siger han og forklarer, at eksempelvis jyske virksomheder, der sælger til kunder på Sjælland på denne måde kommer tættere på deres kunder.
I alt har E-Synergi omkring 20 brugere af lageret og ni virksomheder tilknyttet stedets videnscenter.
I sidste uge begyndte E-Synergi at pakke julegaver ind for sine kunder. 10.000 skal de nå, fortæller Dan Holck-Hansen, der selv er med i alle faser og arbejdsopgaver i virksomheden.
- På den måde får jeg det bedste indblik i udviklingen og forretningen, slutter han.

 

Fotograf Kasper Blomgren Jørgensen i fuld gang med arbejdet på Bogø sammen med direktør Hans Asmussen (th.). Foto: Mille Holst

Dan Holck-Hansen, direktør i E-Synergi, glæder sig over nu også at have produktfotografer i huset. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar