Knud Nielsen bliver til Stjerne

Efter 25 år siger Knud Nielsen stop og har solgt sit klargøringsværksted på Næstvedvej 229. Det bliver til Stjerne Autoservice, og den nye ejere har flere planer.

 

 

Med en altid flot facade og ny-reven perlegrus på parkeringspladsen, må Knud Nielsens klargøringsværksted på Næstvedvej 229, nok betegnes som et af landets nydeligste af slagsen.

- Jeg har jo også arbejdet fra klokken 8 til 18 og nogen gange lørdag. Også fordi man lige skulle ordne pladsen, og sørge for her var pænt, inden man gik, siger Knud Nielsen, der ikke er meget for at tale om sig selv.

- Men det er okay, at du skriver, at jeg stopper nu og har solgt stedet, siger han.

I 25 år, har han drevet værkstedet og i fredags overtog den nye ejer det så. Lidt vemodigt måske.

- Men det passer meget godt, at jeg slev kan bestemme. Jeg er 69, jeg synes jeg har gjort mit, siger Knud Nielsen, der regner med at skulle rode lidt med sin egen Thunderbird, men ellers siger farvel - og tak til sine kunder gennem 25 år.

Men mere vil han altså ikke sige til avisen, men overlader roret til den nye ejer, Carsten Wärme fra Præstø, der har flere planer med værkstedet.

Blandt andet har han sin egen  mekaniker med, som ansat, og stedte bliver omdøbt til Stjerne Autoservice, der satser på pendlervenlig åbningstider.

Selv har han blandt andet arbejdet som terapeut, hypnotisør og konsulent, men han savnede arbejdet med  mekanikken - og det bliver såldes hovedbeskæftigelsen  nu. Meningen er at hans kone, Sanne, senere skal med idd over, og der skal også drives butik fra ejendommen, der bliver lidt af et familieforetagende. Her skal også være videresalg af maskiner, værktøj - eller måske noget helt tredje.

Dertil regner han med at lave udkørende autorservice og i øvrigt lave udlejning af trolingbåde til fiskeri.

Planerne er også at overtage naboejendommen, så der bliver bedre plads og man kan få en bedre oversigt ud mod Næstvedvej.

- Det vi vil slå på er service, service og service. Det kan godt lyde banalt, men vi vil gerne have et sted, hvor man ved hvad man får og hvor vi er ærlige. Det er ikke alle steder, hvor man kan gennemskue den regning man får, og hvad det lige er, der bliver lavet. Det skal man kunne her, siger Carsten Wärme, der officielt slår døren op til Stjerne Autoservice den 7, maj.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar