• www.henriks-hvidevarer.dk

Masser af sang og hygge i sognegården, hvor der blev holdt nytårsfest den 30. december. Foto: Klaus Lohmann

Kirken fejrede nytårsfest

Der var fest, quiz og hygge i sognegården, på årets næst-sidste dag.

Vordingborg Dagen før årets sidste dag, bød kirken på deres særlige nytårsarrangement, med fest, sang, lidt godt at spise og nytårsquiz.
Her holdt sognepræst Lisbeth Sinnet Froholdt også sin nytårstale, hvor de mange kendte, der gik bort i 2018 blev omtalt.
- Det handler om at reflektere over tiden, fortæller sognepræsten, der ser aftenen som et særligt højdepunkt i denne tid.
Og det er helt bevidst at det ligger den 30. december - på ”lille-nytårssaften - fordi det er lidt mere roligt at komme her. Der er ikke så meget brag, påpeger hun.
Bagefter var det tid til sang og så quiz - som Jens Froholdt stod for, og hvor Inger Margrethe Hansen vandt den store nytårskurv. Den bragte glæde - til trods for at lækkerierne bryder lidt med årets nytårsfortsæt..
Det er ottende gang at kirken holde sit særligt nytårsarrangement, og der var pænt fremmøde og masser af hygge.

Masser af sang og hygge i sognegården, hvor der blev holdt nytårsfest den 30. december. Foto: Klaus Lohmann

Inger Margrethe Laursen fra Vordingborg blev vinder af den store nytårsquiz. Inger Margrethe har et stort nytårsønske og det er at komme ud at vandre lidt mere. Især når hun kan tage bussen ud på landet og have østenvinden i ryggen på vej hjem. Her overrækker quizvært Jens Froholdt præmien. Foto: Klaus Lohmann

Sognepræst Lisbeth Sinnet Froholdt holdt en nytårstale. Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar