Kandidaterne til kommunalvalget er klar

111 kandidater kæmper om de 29 pladser og magten i Vordingborg kommunalbestyrelse - her er dem, du kan stemme på.

Sidste chance for at melde sig som kandidat til kommunalbestyrelsen var den 3. oktober og efter granskning, dobbelttjekning i valgbestyrelse og des lige, blev listerne - og dermed stemmesedlen for kommunalvalget 2017 - offentliggjort.
Således er 111 kandidater i kamp om de 29 pladser i kommunalbestyrelsen mod de 92 navne, som stemmesedlen kunne mønstre for fire år siden.
Antallet af partier/lister er også steget fra 11 til nu 14, og her er intet mindre end tre helt lokale lister. Borgerlisten med Allan Huglstad i spidsen genopstiller, mens Vor Kommune med Kaj Flinta og Digital Demokratiet med Jonas Wolffsen er helt nye lister.
Jørn Rasmussens, Demokrastisk Fremskridt, har skiftet til Nye Borgelige, Liberal Alliance har kun én - helt ny - kandidat, og så er det en nyhed at Kristendemokraterne stiller op. Det samme er at Alternativet har to kandidater, men ellers er de opstillede partier som sådan de samme - om end en del kandidter er skiftet ud. Nogle er røget helt ud og stiller ikke op, mens andre har fået nye placeringer på listerne.
Her er det værd at bemærke at kun to af spidskandidaterne fra sidste valg: Heino Hahn (DF) og Else-Marie Sørensen igen i år, står i spidsen for deres respektive partier.
Der burde dog være muligheder nok - avisen skal nok gøre vores til at hjælpe dig med at beskrive, hvad de forskellige står for i den kommende valgdækning, der kommer til at foregå de næste uger frem mod valget, den 21. november.

Navnene og rækkefølgen er som de fremgår af stemmesedlen. Avisen tager ikke ansvar for eventuelle fejl.

 

Fakta

• Kommunalvalget finder sted den 21. november 2017
• 111 kandidater fra 14 lister/partier er blevet godkendt som kandidater.
• Der kan brevstemmes allerede fra i går - den 10. oktober.
• Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Vor Kommune stiller op som partilister - hvor kandidaterne er prioriteret. De er markeret med ”tal” i skemaet herunder. Resten af partierne opstiller sideordnet,
• Følgende partier har indgået valgforbund:
1: (Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet). 
2: (Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige).
3: (Konservative Folkeparti, Venstre,, Liberal Alliance og Kristendemokraterne).

 

Klik på linket herunder for at se valglisterne.

 

Tema: 
Kommune- og regionsvalg 2017
Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar