Fine kogletræer og dekorationer. Foto: Mette Neerup

Jul i de gamle stalde på Nordfeld gods

Allerede på parkeringspladsen gribes man af en hyggelig stemning, som kun bliver stærkere, når man nærmer sig Nordfeld gods gamle stalde.

Østmøn Hele den første weekend i julemåneden var der julemarked på Nordfeld gods, som så mange gange før. 
Der har været en lind strøm af gæster både lørdag og søndag og det længe ventede smukke vejr har måske lokket flere af sted på marked. Uden for staldene serverede Hanne Haubroe lune pandekager og Indenfor i de gamle staldbokse var der boder med alskens nisserier, juledekorationer, pynt og kunsthåndværk.
- Det er niende gang at jeg er med. Det er jo Hanne der står for at samle os, siger Lene Mortensen, der bor i Pollerup. Hun pendler hver dag til arbejde i København og er ikke meget hjemme. Derfor er noget af det hun nyder allermest ved at have en stand i stalden, at få hilst på så mange lokale hun kender. 
- Her er så hyggeligt og jeg tager da ikke så mange ting med hjem igen, som jeg havde med, smiler hun og tilføjer at det aldrig er til at gætte, hvad der hitter. Lene Mortensen har da også et bredt udvalg af papirfoldede stjerner, hæklede kurve, dækkeservietter og meget mere som hun hygger sig med at kreere hen over året.

Fine kogletræer og dekorationer. Foto: Mette Neerup

Hanne Haubroe stod i pandekageboden udenfor i det smukke vejr. Foto: Mette Neerup

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar