28 årige Jesper Clausen er ny købmand i Køng. Foto: Ulrik Jensen

Jesper Clausen er ny købmand i Køng

Med en kort tale og et tillykke til lokalsamfundet foretog borgmester Mikael Smed (S) torsdag morgen den officielle åbning af den nye Rema 1000 i Køng, inden kunderne i stort tal bestormede dagligvarebutikken på Bankevejen. 

Køng Det er den blot 28-årige Jesper Clausen, som har taget springet og etableret sig som selvstændig købmand i Køng til glæde for beboerne i den nordlige del af kommunen, som længe har efterspurgt en ny dagligvarebutik i nærområdet. 
Jesper Clausen har haft en lynkarriere inden for supermarkedskæden, siden han droppede ud af handelsskolen for i stedet at tage i mod tilbuddet om en elevplads i Rema 1000 i Vordingborg.
Efter at han blev færdiguddannet i 2012, blev han fastansat som salgsassistent og avancerede til souschef under Leif Helligsø i Rema 1000 i Vordingborg.  Sideløbende gennemgik Jesper Clausen Rema 1000’s talentuddannelse med henblik på at blive selvstændig købmand. 
I 2017 var han i en periode fungerende købmand i Præstø, inden han i marts 2018 vendte tilbage som souschef i Vordingborg.
Da chancen bød sig, tog Jesper Clausen i mod udfordringen, og så sent som i juli i år fik han byggetilladelse til den 1.055 kvadratmeter store butik i Køng, som har et salgsareal på godt 700 kvadratmeter.
Jesper Clausen forklarer, at butikken lever op til alle moderne standarder og blandt andet er udstyret med solceller på taget og et ”gen-veks-system”, som sørger for at genanvende overskudsvarmen fra kølemontrerne.
Til at hjælpe sig med den daglige drift har Jesper Clausen i alt 25 ansatte, heraf fem fuldtidsansatte og resten ungarbejdere på deltid.
- Det stiller høje krav at være en del af Rema 1000’s succes. Kunderne har på forhånd store forventninger om en høj standard, og derfor er hver enkelt ansat en vigtig brik for butikken, lyder det fra den nybagte selvstændige købmand for hvem arbejdet er en livsstil.

Styr på alle detaljer
Regionschef i Rema 1000 Kim Fjord Stengaard ønskede tillykke og  forsikrede i sin tale ved åbningen, at han var fuld af fortrøstning, fordi Jesper Clausen altid har styr på alle detaljer og ikke overlader noget til tilfældighederne.
- Vi lever af at sælge tillid, og kunderne er vores øverste chef, og det gælder ikke mindst i et mindre lokalsamfund, hvor der er langt til alternative indkøbsmuligheder. Rema bliver stedet, hvor man mødes, lød det blandt andet fra Kim Fjord Stengaard, som betegnede åbningen af Rema 1000 i Køng som en af de letteste, han havde været med til.

Svært tilfredse kunder
Butikken var fyldt med gode tilbud, og kunderne strømmede til fra nær og fjern for at tage den nye butik i øjesyn. De ansatte fik noget af en ilddåb.  Kunderne tog godt i mod den nyindrettede dagligvarebutik, og ikke mindst de lokale fra Kostræde, Køng og Lundby var svært tilfredse med deres nye lokale indkøbsmulighed. 

28 årige Jesper Clausen er ny købmand i Køng. Foto: Ulrik Jensen

Borgmester Mikael Smed, der foretog den officielle åbning, ses her i samtale med Leif Nielsen fra Rema 1000 på Møn og Rema’s butiksudviklingschef Lars Thisted. Foto: Ulrik Jensen

De morgenfriske kunder blev budt på kaffe og morgenbrød, og dagen igennem var der diverse smagsprøver. Foto: Ulrik Jensen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar